Gina Pistol și Lili Sandu, pe Litoral cu bebelușii. Ce alte vedete au plecat în vacanțe de Paște cu copiii mici

lili-sandu-silviu-tolu.png

Lili Sandu, Silviu Țolu și fiul lor, Thomas
foto: Instagram

Două mămici frumoase și curajoase. Lili Sandu și Gina Pistol au făcut Paștele în deplasare, pe Litoral, nu împreună, ci separat, fiecare cu iubitul ei și cu copilul ei. Alte două mămici cunoscute, Alessandra Stoicescu și Ilinca Vandici au plecat peste hotare, iar Paștele le-a prins pe plajă.

Gina Pistol (40 de ani), care a devenit mămică pe 9 martie, nu a fost foarte generoasă cu imaginile pe Instagram, cu ocazia acestui Paște, însă le-a arătat fanilor că se află pe plajă, cu căruciorul în care dormea micuța Josephine, fiica ei și a lui Smiley (37 de ani). Tot o imagine de pe plajă, însoțită de o melodie, a publicat și Smiley, care se bucură de momentele cu fetele lui.

gina-pistol.jpg

Gina Pistol, cu căruciorul pe plajă
foto: Instagram

O altă familie foarte urmărită în online este cea formată din Lili Sandu (41 de ani) și Silviu Țolu (29 de ani), fiul lor Thomas, fiind absolut adorabil. Lili Sandu a născut pe 10 august 2020, așa că băiețelul are acum aproape 9 luni, iar grimasele și "monologurile" lui te înveselesc instant. Lili și Silviu au ales să petreacă Paștele pe litoralul românesc, la Olimp, la un celebru resort foarte căutat de vedete. 

lili-sandu1.jpg

Lili Sandu, la Olimp
foto: Instagram

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au plect în Egipt, o destinație extrem de căutată în această perioadă. Nu sunt singuri, ci împreună cu fiul lor, Zian (3 ani și 10 luni), care adoră să stea în apă și să se bălăcească toată ziua. 

ilinca-vandici.png

Ilinca Vandici, Andrei Neacșu și micuțul Zian
foto: Instagram

Alessandra Stoicescu (45 de ani) și Sergiu Constantinescu petrec zilele acestea o vacanță exotică în Maldive, împreună cu fiica lor de nici doi ani, Sara Maria. Vedeta de la Antena 3 a avut parte de o surpriză romantică, de ziua ei, 28 aprilie, când a fost sărbătorită pe plajă. Sara nu le dă bătăi de cap părinților ei, fiind extrem de sociabilă cu toată lumea, vorbăreață și încântată de delfinași și de "petișori".

alessandra-stoicescu.jpg

Alessandra Stoicescu, Sergiu Constantinescu și micuța Sara, în Maldive
foto: Instagram

 

Loading...