Gina Pistol, Miss BumBum în Asia. A pozat într-un costum de baie minuscul

new_picture_14.jpg

Gina Pistol, Asia, Asia Express, vedere sexy, costum de baie, vedete sexy, Smiley, relatie, Antena 1
Gina Pistol, cadou sexy de Moş Nicolae, pentru fani
foto: Instagram

S-au scurs 20 de zile de când frumoasa vedetă face turul Asiei, acolo unde filmează reality-show-ul “Asia Express”, pe care îl va prezenta, din primăvară, la Antena 1. De Moş Nicolae, Ginuţa s-a pozat sexy pentru Instagram, iar destinatarul “cărţii poştale” este, mai mult ca sigur, iubitul ei, Smiley.

Vietnam, Laos, Cambodgia, Thailanda. Acesta este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete îl parcurg în condiţii extreme, fără bani, fără adăpost, fără mâncare la discreţie, fiind nevoite să se descurce cu doar un dolar pe zi şi să-şi procure cele necesare de la localnici. Prezentatoarea emisiunii “Asia Express” are însă statut special, iar asta se vede. Ginei Pistol îi prieşte de minune călătoria, iar recent ne-a arătat, pe Instagram, că se şi distrează, nu doar munceşte.

screenshot_2017-12-06-18-10-50.jpg

Gina Pistol, Asia, Asia Express, vedere sexy, costum de baie, vedete sexy, Smiley, relatie, Antena 1
Gina Pistol arată perfect în costum de baie
foto: Instagram

Gina Pistol s-a bucurat de câteva ore de plajă în Cambodgia, acolo unde temperaturile sunt mult mai prietenoase decât în Vietnam, unde cu toţii au tremurat la 12 grade Celsius. “Îmbrăcată” doar într-un costum de baie minuscul, Gina ne-a arătat formele perfecte, tonifiate cu multe ore de sport. Sperăm că Smiley, iubitul ei încă nedeclarat, a apucat să vadă acest “InstaStory” sexy pe care Gina l-a pus pe Instagram (n.r. InstaStory este o poveste pe care o poţi crea cu poze şi video, dar care dispare din profilul tău după 24 de ore). Smiley şi Gina s-au cuplat la finalul lunii martie, s-au dat de gol în multe situaţii, însă nici unul nu recunoaşte oficial că ar fi împreună.

Loading...

Citește și

  • Povestea misterioasă dintre Gina Pistol şi Smiley are şi acum iţe încâlcite, însă fotoreporterii Click! au surprins dovezi care confirmă că blondina şi solistul au fost săgetaţi de Cupidon. Joi seara, cei doi s-au dat de gol după ce au petrecut 3 ore, în culise, într-un club din Bucureşti.

  • Gina Pistol smiley

    Cel mai simpatic și misterios cuplu din showbiz a luat o pauză de ceva vreme, dar nu voită, ci silită. Gina Pistol a plecat în ASIA, la filmările emisiunii “Asia Express”, așa că lui Smiley nu-I rămâne decât să-i urmărească aventurile pe Internet. Și să-i dea “like-uri” pe Facebook sau “inimioare” pe Instagram.

  • smiley gina casa renovare

    Nu neagă, dar nici nu au ieşit să recunoască faptul că au o relaţie de câteva luni. Smiley (34 de ani) şi Gina Pistol (35 de ani) îşi consumă iubirea departe de ochii curioşilor, în vila solistului de la Cernica. Vilă care a prins culoare de când Smiley e îndrăgostit.