Gina Pistol are trupul subţiat, dar bustul a rămas la fel de dotat!

gina-pistol56-89151515151.jpg

gina pistol sani chefi la cutite
Gina Pistol este gazda "Chefi la cuţite" de la Antena 1
foto: arhiva personală

Se plânge că îi cad hainele de pe ea după ce a dat jos cinci kilograme, dar sânii au rămas la fel de fermi! Gina Pistol şi-a încins fanii cu o poză în care face furori cu decolteul ei. Prezentatoarea "Chefi la cuţite" de la Antena 1 poartă o bluziţă transparentă prin care se vede tot.

Gina Pistol (35 de ani) nu face furori doar pe micul ecran, ci şi în pozele pe care pe pune cu regularitate pe reţelele de socializare. Prezentatoarea "Chefi la cuţite" a revenit pe striclă din 13 februarie, cu al treilea sezon al emisiunii “Chefi la cuţite”, şi le-a arătat telespectatorilor ţinute tot mai sexy. Nici pe Instagram, Gina nu este mai cuminte. Blodina s-a pozat într-o bluziţă transparentă la care spre deliciul admirartorilor săi nu a purtat sutien, iar sânii au fost la un pas să-i "evadeze" prin decolteul adânc.  

gina_pistol.jpg

gina pistol sani chefi la cutite
Gina a făcut furori pe Internet cu bluziţa transparentă la care nu a purtat sutien
foto: arhiva personală

Gina Pistol nu are doar sâni fermi, ci şi un abdomen plin de pacheţele. Blondina are 52 de kilograme, dar trage din greu la sală şi ţine un regim personalizat. "Nu mănânc făină şi zahăr de vreo şapte-opt luni. Mi-a fost greu la început. Mă simt mai bine, însă pică hainele de pe mine. Îmi e greu la filmări cu atâtea mirosuri de mâncare, dar e vorba despre voinţă aici. Ştiu cât muncesc la sală şi mă gândesc mereu să nu-mi stric munca pentru o plăcere de moment”, povestea Gina Pistol pentru Click! 

Loading...

Citește și