Gimnastul Mircea Zamfir a câştigat «Ultimul Trib»! Cum plănuieşte să investească marele premiu

mircea-zamfir

Mircea Zamfir a câştigat concursul pentru care a luptat chiar şi atunci când era bolnav
Foto:Arhivă personală

Vineri, 5 aprilie, competiţia "Ultimul Trib" a ajuns la final, iar câştigătorul celor 100.000 de euro şi al trofeului a fost desemnat în urma unui joc complex care a pus la încercare abilităţile fizice ale concurenţilor, dar şi determinarea de care puteau dovadă. Cel care a plecat acasă, în România mai bogat a fost gimanstul Mircea Zamfir.

Emoționați, la capãtul unei aventuri exotice de aproape două luni în Madagascar, cei doi bărbați și-au luat rămas bun de la satul malgaș Sakalava, care i-a găzduit, și de la oamenii din trib. ”Nu știu nici eu cum am ajuns până aici, am descoperit calități pe care nu știam că le am. Abia în momentul acesta simt presiunea marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, cu atât mai mult cu cât Mircea este un adversar de temut. Singurul minus pe care i-l văd lui este la jocul cu mingile, dar în rest la forță, la viteză, la îndemânare, a dovedit că este foarte bun”, a spus Sorin despre adversarul. Pe de altă parte, Mircea a făcut o mărturisire controversată despre cel care i-a fost, pe parcursul timpului petrecut în competiţie, atât coechipier cât şi adversar. Gimanstul a afirmat că Sorin nu posedă calităţi, dar cu toate acestea este un om remarcabil. 

mircea-zamfir

Mircea s-a dovedit priceput atât la probele care testau limitele fizice, cât şi la cele în care logica a contat
Foto:Arhivă personală

”Sorin nu excelează la nimic, dar este bun la toate, adică așa cum e mai rău pentru mine! Cine ajunge în această etapă, este clar foarte bun!  O să mă rog să fiu la fel de stabil și de puternic. Oamenii pe care i-am cunoscut aici și prieteniile pe care le-am legat aici sunt mai prețioase decât orice!”, a mărturisit și Mircea.

O dată ajunşi pe terenul care a găzduit lupta finală cei doi au avut foarte mult de muncă, căci bătălia pentru marele premiu a fost una foarte dură. Proba finală a însumat un număr de sarcini pe care Silviu şi Mircea le-au mai îndeplinit şi cu alte ocazii, dar având pe umeri mult mai puţină presiune. Sătenii au participat şi ei la joc, de pe margine, strigându-le încurajări, aşa cum au obişnuit să o facă de fiecare dată când lemurii, camelonii sau crocodilii s-au simţit copleşiţi de asprimea concursului. 

Cine este Mircea Zamfir de la «Ultimul Trib»    

Mircea Zamfir a concurat alături de alţi şase sportivi în echipa Crocodililor. El are 33 de ani şi este un sportiv ale cărui rezultate au făcut ca imnul României să fie intonat la Campionatele Europene de gimnastică. Mircea lucrează ca instructor de aerobic și, în plus, face parte din trupa Aeros, unde este acrobat din anul 2017.

Visul său este să înființeze un ONG care să sprijine familiile nevoiașe, la fel ca cea din care el însuși a făcut parte. Nu este de mirare că Mircea Zamfir alături colegul lui de la Ultimul Trib, Daniel Chiriţă au organizat recent un eveniment dedicat copiilor cu probleme sociale. 

 

 

Loading...

Citește și

  • mircea zamfir

    Primul sezon al emisiunii-concurs "Ultimul Trib", filmat în Madagascar şi difuzat de Antena1, se apropie de final, iar Click! a aflat cine a pus mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Cele trei echipe care au intrat în joc, una de vedete, una de sportivi și una compusă din oameni obișnuiți, şi-au testat limitele săptămâni întregi în insula africană, câştigătorul fiind o surpiză pentru toată lumea.

  • daniela crudu si sorana pozeaza alaturi de colegul lor de echipa, dorian popa

    Competiţia de la “Ultimul trib” devine din ce în ce mai acerbă, concurenţii luptându-se cu toate forţele pentru a câştiga premiul cel mare în valoare de nu mai puţin de 100.000 de euro. Dacă la începutul concursului, echipele erau competitive, dar totuşi în relaţii amicale, iată că etapele superioare ale emisiunii aduc rivalităţi şi strategii nu tocmai corecte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1