Gigi Becali, un socru mic generos! Câți bani le-a dat celor 50 de ospătari de la nunta fiicei sale

7_img_5008.jpg

Gigi Becali le-a mulțumit celor 50 de ospătari pentru munca depusă la nuntă, cu 200 de euro de fiecare
Foto Blitz

Gigi Becali și familia lui s-au pregătit sârguincios pentru cele două mari evenimente din viața fiicei celei mari a patronului FCSB, Teodora, care și-a unit destinul de cel al partenerului ei, Theodor Mihai Mincu, și în fața Stării Civile, dar și la biserică.

Gigi Becali a avut grijă ca toată lumea să se simtă bine și nu a ținut cont de banii pe care i-a investit pentru nunta fiicei sale. Patronul clubului FCSB a fost sufletul petrecerii de la Palatul Snagov, unde au fost prezenți sute de invitați.
Nunta a fost plină de momente artistice, astfel că, la acest eveniment, Andra, taraful de la Clejani și formația Pindu au fost cântat pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali. Gazda evenimentului a fost Cătălin Măruță.

 • Teodora și soțul ei, la ieșirea din biserică
  Foto: Mihai Ionescu
 • Domnișoarele de onoare, printre care și una dintre surorile Teodorei, Cristina Becali
  Foto: Mihai Ionescu
 • Mirii, fericiți la ieșirea din biserică
  Foto: Mihai Ionescu
 • Foto: Mihai Ionescu
 • Alexandra, una dintre surorile miresei, îmbrăcată într-o rochie bleu
  Foto: Mihai Ionescu
 • Gigi Becali, alături de mama sa, bunica miresei
  Foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/6

Momentul în care formația Pindu a făcut spectacol la nunta Teodorei a fost preferatul lui Gigi Becali deoarece acesta a confiscat microfonul, a cântat și a dansat până la epuizare. Dar n-a renunțat nici la obiceiurile care l-au consacrat, aruncând cu bancnote de euro.
La un moment dat, Becali i-a adunat pe toți ospătarii și le-a oferit câte o bancnotă de 200 de euro. Astfel că, Gigi Becali a scos din buzunar 10.000 de euro numai pentru ospătari, mulțumindu-le pentru munca depusă.

 

 

Citește și:

Parada rochiilor elegante la nunta fiicei lui Becali! Soția lui Gigi și surorile miresei, ca la Oscar

VIDEO Gigi Becali și soția, la 4 ace pentru nunta fiicei! Teodora s-a măritat cu Teodor Mincu

 

Loading...

Citește și

 • Sâmbătă, 12 octombrie, a fost una dintre cele mai fericite zile pentru Gigi Becali – şi-a văzut fiica cea mai în rochie albă de mireasă, la braţul soţului ei, un aromân dintr-o familie înstărită. Mândru nevoie mare, latifundiarul nu s-a uitat la bani şi a organizat o petrecere cu 700 de invitaţi la Palatul Snagov.

 • Pentru Gigi Becali a venit și momentul cel mare în care a ajuns socru mic! Finanțatorul FCSB și soția lui au trăit o zi plină de emoții și bucurie joi, 10 octombrie, când au condus-o pe fiica lor cea mare, Teodora, în fața Stării Civile. La eveniment au participat familia și apropiații miresei, printre care și mama lui Gigi Becali și, bineînțeles, și sora celei care i-a jurat partenerului ei iubire veșnică în fața legii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1