FOTO EXCLUSIV Nuntă cu covor roșu pentru fiica lui Becali! Patronul FCSB, îmbrăcat de furnizorul Casei Regale

gigi-becali-fiica-nunta14jpg.jpg

Fiica cea mare a lui Becali a îmbrăcat rochia de mireasă
Foto: Mihai Ionescu

Familia Becali s-a pus din nou pe petrecut, după cununia civilă a fiicei celei mari a latifundiarului din Pipera. Teodora a mers sâmbătă, 12 octombrie, și în fața altarului, alături de alesul inimii sale și, bineînțeles, de familie, în frunte cu patronul FCSB, care s-a îmbrăcat din nou la patru ace pentru marele eveniment. După ceremonia religioasă din bisiercă, mirii, alături de cei dragi, au mers să sărbătorească uniunea în fața lui Dumnezeu într-o locație exclusivistă.

După ce a trăit alături de fiica lui emoțiile cununiei civile, organizată în data de 10 octombrie, două zile mai târziu patronul FCSB a condus-o pe Teodora și în fața altarului! Finanțatorul echipei de fotbal a devenit socru mic și în biserică, fericit nevoie mare că fiica lui s-a căsătorit și religios cu partenerul ei, Becali fiind cunoscut drept un credincios „înrăit”. 

Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a căsătorit religios

La slujba în care Teodora Becali, în vârstă de 25 de ani, s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Theodor Mihai Mincu (28), au participat familia și apropiații mirilor, însă la petrecerea de după, care va avea loc la Palatul Snagov, sunt așteptați în jur de 700 de invitați. Și nu oricum! Se pare că Becali a avut grijă ca evenimentul să fie unul pe gustul celor prezenți, având în vedere că a plătit o sumă considerabilă numai ca să îi convingă pe alți miri să renunțe la o trupă de muzică armânească pe care o doreau la petrecerea lor. Se vehiculează că a scos din buzunar o jumătate de milion de euro. 

gigi-becali-fiica-nunta3.jpg

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit religios sâmbătă, 12 octombrie
Foto: Mihai Ionescu

Mirele se numeşte Teodor Mihai Mincu, este şi el machidon şi provine dintr-o familie înstărită și este supranumit și „Prinţişorul din Dobroeşti". După cununia civilă, familia și apropiații mirilor au plecat să sărbătorească evenimentul la un hotel de lux în Capitală, unde a avut loc o petrecere restrânsă, însă abia acum are loc adevărata petrecere de nuntă, sâmbătă, 12 octombrie. 

gigi-becali-fiica-nunta5.jpg

Nuntă cu covor roșu pentru fiica lui Becali!
Foto: Mihai Ionescu

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun. Nu vor să spună mai multe, vor să fie în întimititate. Inelul l-a primit de mai de mult timp. Au avut şi binecuvântarea unui episcop. I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, a spus Gigi Becali recent, explicând că este fericit cu alegerea fiicei sale când a venit vorba de bărbatul pe care și-l dorește alături de ea pentru tot restul vieții. 

gigi-becali-fiica-nunta1.jpg

Mireasa a avut-o pe sora ei domnișoară de onoare
Foto: Mihai Ionescu

Gigi Becali, îmbrăcat la nunta fiicei de furnizorul Casei Regale a României

„Pentru ziua nunții fiicei sale, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire.

becali-preot.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Vesta, din același material, este la două rânduri, cu șase nasturi, același model pe care îl poartă deobicei. 

Ginerele, Mihai Mincu, are trei ținute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vestă la două rânduri și nasturi aurii pentru cununia civilă, iar pentru cununia religioasă a ales un smoking ivoire cu revere din mătase și vestă neagră din cea mai prețioasa mătase brocart. Seara va purta un smoking negru, iar pantalonii vor avea vipușcă din mătase. 

gigi-becali-fiica-nunta2.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Ca o particularitate, atât George Becali cât și ginerele său au comandat pentru acest eveniment cămași din mătase cu plisee, făcut manual în Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu”, declară designerul Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu este, încă din anul 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei. În anul 2013 a fost ridicat la rangul de Maestru, mulțumită creațiilor sale vestimentare și a serviciilor de Înaltă Croitorie oferite. Acesta a realizat în ultimii ani vestimentații pentru MS Regele Mihai și ASR Principele Radu, precum și pentru președintele Klaus Iohannis.

La nivel internațional, Principele Albert de Monaco, Regele Simeon al Bulgarilor, dar si mulți oameni de afaceri de pe Riviera Franceză au ales să poarte costume realizate de designer. 

Alaiul de nuntă, la ieșirea din biserică 

 • Teodora și soțul ei, la ieșirea din biserică
  Foto: Mihai Ionescu
 • Domnișoarele de onoare, printre care și una dintre surorile Teodorei, Cristina Becali
  Foto: Mihai Ionescu
 • Mirii, fericiți la ieșirea din biserică
  Foto: Mihai Ionescu
 • Foto: Mihai Ionescu
 • Alexandra, una dintre surorile miresei, îmbrăcată într-o rochie bleu
  Foto: Mihai Ionescu
 • Gigi Becali, alături de mama sa, bunica miresei
  Foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/6
Loading...

Citește și

 • Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, a pășit joi, 10 octombrie, în fața Stării Civile cu alesul său, Teodor Mihai Mincu, făcându-și tatăl mândru în marea zi. Deși a fost un eveniment restrâns, familia și apropiații fiind invitați la o petrecere după eveniment, pe rețelele de socializare au apărut și câteva imagini cu mirii și invitații.

 • Zi mare în familia lui Gigi Becali joi, 10 octombrie, atunci când fiica cea mare a patronului FCSB a pășit în fața Stării Civile alături de alesul inimii ei, Teodor, un aromân dintr-o familie înstărită. Becali și soția lui, Luminița, au fost emoționați, dar și bucuroși pentru fiica lor cea mare, Teodora, care le-a avut alături și pe una dintre surorile ei, dar și pe bunica paternă, care au reușit, cu siguranță, să îi mai domolească din emoții în această zi importantă, în care a devenit soție cu acte în regulă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1