Parada rochiilor elegante la nunta fiicei lui Becali! Soția lui Gigi și surorile miresei, ca la Oscar

gigi-fiica.jpg

Gigi Becali, de mână cu una dintre cele trei fiice ale sale, Alexandra
Foto: Mihai Ionescu

Întreaga familiei Becali s-a pregătit sârguincios pentru cele două mari evenimente din viața fiicei celei mari a patronului FCSB, Teodora, care în luna octombrie a acestui an și-a unit destinul de cel al partenerului ei, Theodor Mihai Mincu, și în fața Stării Civile, și la biserică.

La diferență de doar două zile, perioada dintre cununia civilă și cea religioasă, apropiații miresei s-au „bătut” în ținute care mai de care mai elegante, iar latifundiarul din Pipera a plusat în materie de garderobă la cele două evenimente, având în vedere că a fost îmbrăcat de un designer renumit, care a creat costume pentru Casa Regală din România, dar și pentru multe alte regalități. 

alexandra-nunta-fiica-gigi.jpg

Alexandra Becali a purtat o rochie lungă, bleu
Foto: Mihai Ionescu

Nuntă cu ținute de covor roșu la nunta fiicei lui Becali, Teodora 

Bineînțeles că nici soția lui Gigi, Luminița, și nici celelalte fiice ale acestora nu s-au lăsat mai prejos, optând pentru rochii lungi, elegante, demne de covorul roșu ce a fost pus la intrarea în biserica unde s-a căsătorit religios Teodora. Astfel, pe lângă miri, care au fost în centrul atenției în marea lor zi, s-au remarcat și surorile miresei, Cristina și Alexandra, una dintre ele fiind și domnișoară de onoare, dar și soacra mică, Luminița Becali, care a mers pe aceeași rețetă ca și la cununia civilă: o rochie lungă, lejeră, din voal, cu iserții sclipitoare. 

nunta-fiica-gigi1.jpg

Luminița Becali, într-o rochie lungă crem
Foto: Mihai Ionescu
 • Teodora și soțul ei, la ieșirea din biserică
  Foto: Mihai Ionescu
 • Domnișoarele de onoare, printre care și una dintre surorile Teodorei, Cristina Becali
  Foto: Mihai Ionescu
 • Mirii, fericiți la ieșirea din biserică
  Foto: Mihai Ionescu
 • Foto: Mihai Ionescu
 • Alexandra, una dintre surorile miresei, îmbrăcată într-o rochie bleu
  Foto: Mihai Ionescu
 • Gigi Becali, alături de mama sa, bunica miresei
  Foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/6

Cristina Becali a purtat o rochie de culoare roz, asemenea celorlalte domnișoare de onoare, în timp ce Alexandra, a optat pentru o rochie lungă din voal, cu detalii strălucitoare și un artificiu la spate, de culoare albastru deschis. 

Mama finanțatorului FCSB a purtat o ținută neagră, în stilul său caracteristic, acoperindu-și capul cu un batic de aceeași culoare, probabil din motive religioase. 

teodora-cristina-nunta-gigi.jpg

Cristina Becali a fost una dintre domnișoarele de onoare ale Teodorei
Foto: Mihai Ionescu

Nici celelate invitate la eveniment nu s-au ținut departe când a venit vorba de eleganță și s-au afișat cu ținute care mai de care mai atrăgătoare de priviri. Mireasa a avut o rochie albă, stil prințesă, cu broderie strălucitoare și o coroniță din pietre sclipitoare pe cap. Întreg alaiul de nuntă a arătat ca desprins din poveste!

mama-gigi.jpg

Mama lui Gigi Becali
Foto: Mihai Ionescu

 

Loading...

Citește și

 • Pentru Gigi Becali a venit și momentul cel mare în care a ajuns socru mic! Finanțatorul FCSB și soția lui au trăit o zi plină de emoții și bucurie joi, 10 octombrie, când au condus-o pe fiica lor cea mare, Teodora, în fața Stării Civile. La eveniment au participat familia și apropiații miresei, printre care și mama lui Gigi Becali și, bineînțeles, și sora celei care i-a jurat partenerului ei iubire veșnică în fața legii.

 • Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, a pășit joi, 10 octombrie, în fața Stării Civile cu alesul său, Teodor Mihai Mincu, făcându-și tatăl mândru în marea zi. Deși a fost un eveniment restrâns, familia și apropiații fiind invitați la o petrecere după eveniment, pe rețelele de socializare au apărut și câteva imagini cu mirii și invitații.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1