Gigi Becali, cu mătăniile pe mână la nunta fiicei

2-3-bd-1-tifetz-inalt-150-.jpg

Becali s-a îmbrăţişat cu călugării veniţi de la Athos

Sâmbătă a fost una dintre cele mai fericite zile pentru Gigi Becali – şi-a văzut fiica cea mare în rochie albă de mireasă, la braţul soţului ei, un aromân dintr-o familie înstărită. Mândru nevoie mare, latifundiarul nu s-a uitat la bani şi a organizat o petrecere cu 700 de invitaţi la Palatul Snagov, pentru care se spune că ar fi cheltuit jumătate de milion de euro.

După ce joi s-a căsătorit civil cu Mihai Theodor Mincu (28 de ani), Teodora Becali (23 de ani) a îmbrăcat sâmbătă după-amiază o superbă rochie de mireasă şi a păşit, plină de emoţii, în biserica Sf. Spiridon Nou din Capitală.

2-3-bd-5-4col.jpg

Teodora a avut două rochii de mireasă. Una de prinţesă, la biserică, alta foarte sexy, la petrecere

Invitaţi unul şi unul le-au fost alături. Aceştia au început să vină la vila din Pipera, în jurul orei 16.00. După ce au încins câteva hore în curtea casei, alaiul de nuntaşi s-a îndreptat către biserică. Mai mulţi călugări au participat la slujbă, unii dintre ei fiind aduşi de pe Muntele Athos, dar şi de la Mănăstirea Frăsinei.

A venit şi Teodosie, mitropolitul Dobrogei. Becali i-a îmbrăţişat pe toţi, iar de pe mână nu i-au lipsit nici o secundă mătăniile. Evenimentul a fost filmat cu o dronă, atât la locuinţa din Pipera, cât şi la biserică şi la restaurant. Becali a declarat că cel mai important cadou pe care l-a făcut însurăţeilor a fost rugăciunea de dimineaţă. În rest, au de toate, iar el ştie foarte bine cum şi-a crescut fiica.

Fetele, rochii de poveste

Mirele, Mihai Mincu, este un prosper om de afaceri poreclit „prinţişorul din Doboreşti”, pe care tata socru se pare că-l iubeşte foarte mult, ca pe băiatul lui. Acesta din urmă a mărturisit că acum are 3 fete şi un băiat. 

2-3-bd-2-25col.jpg

Luminiţa Becali, o soacră mică foarte discretă în rochia lungă crem

Atât mirele, cât şi socrul mic, şi-au făcut costumele pe comandă la Alexandru Ciucu. Becali a ales un costum cu revere din mătase dintr-o ţesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din acelaşi material, la două rânduri, cu şase nasturi, iar pantofii au fost şi ei speciali, cu nişte simboluri pe toc. Mihai Mincu a comandat trei costume cu detalii spectaculoase, pe care le-a schimbat pe parcursul serii. Mireasa a avut o rochie albă, stil prinţesă, cu broderie strălucitoare şi o coroniţă din pietre sclipitoare pe cap. Întreg alaiul de nuntă a arătat ca desprins din poveste!

A dat câte 200 de euro fiecărui ospătar

Bineînţeles că nici soţia lui Gigi, Luminiţa, şi nici celelalte fiice ale acestora nu s-au lăsat mai prejos, optând pentru rochii lungi, elegante, demne de covorul roşu.

2-3-bd-3-25col.jpg

Alexandra a purtat o rochie lungă, bleu, dar la petrecere s-a schimbat într-alta bej

Cristina a purtat o rochie de culoare roz, asemenea celorlalte domnişoare de onoare, în timp ce Alexandra a optat pentru o rochie lungă din voal, cu detalii strălucitoare şi un artificiu la spate, de culoare albastru deschis. Soacra mică, Luminiţa Becali, a mers pe aceeaşi reţetă ca şi la cununia civilă: o rochie lungă, lejeră, din voal, cu inserţii sclipitoare, de această dată crem.

2-3-bd-4-25col.jpg

Mezina Cristina a fost una dintre domnişoarele de onoare

Petrecerea a avut loc apoi la Palatul Snagov, în prezenţa a sute de invitaţi şi se pare că a costat jumătate de milion de euro, însă Becali nu s-a uitat la bani. Andra, taraful de la Clejani şi formaţia Pindu au cântat pentru fiica cea mare a lui Gigi. Gazda evenimentului a fost Cătălin Măruţă. Momentul în care formaţia Pindu a făcut spectacol a fost preferatul lui Gigi Becali, deoarece acesta a confiscat microfonul, a cântat şi a dansat până la epuizare.

Dar n-a renunţat nici la obiceiurile care l-au consacrat, aruncând cu bancnote de euro. La un moment dat, Becali i-a adunat pe toţi ospătarii şi le-a oferit câte o bancnotă de 200 de euro. Astfel că, Gigi Becali a scos din buzunar 10.000 de euro numai pentru ospătari, mulţumindu-le pentru munca depusă. Meniul ar fi costat puţin peste 100 de euro şi nu a fost unul de fiţe, ci pe bază de mâncăruri tradiţionale româneşti. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1