Giani din «Las Fierbinţi», la medic din cauza epuizării

14_giani.jpg

Munceşte ore întregi pentru serialul ”Las Fierbinţi”, care l-a făcut celebru

Veste tristă pentru cei 12.000 de fani care şi-au cumpărat bilete la spectacolul „Stand Up Comedy – Best of 2017, programat pe 18, 19 şi 20 decembrie. Din păcate, Giani are probleme de sănătate, astfel că va lipsi motivat de pe scenă. A promis însă că îşi va lua revanşa, când îşi va încărca bateriile.

De luni, 18 decembrie, până pe 20 decembrie, la Sala Palatului are loc spectacolul de „Stand Up Comedy – Best of 2017”, susţinut de Mihai Bobonete (37 de ani, Bobiţă), Adrian Văncică (40 de ani, Celentano) şi de Mihai Raiţ (38 de ani, Dorel).

14_afis.jpg

Acesta e afişul show-ului de la Sala Palatului

 

Iniţial trebuia să joace şi Costi Diţă (37 de ani, Giani), însă în urmă cu două zile el a anunţat că va lipsi din cauza unor probleme de sănătate: “Îmi pare rău că nu voi putea să urc pe scena Sălii Palatului în acest an. Spectacolele astea îmi sunt foarte dragi, energia pe care o primim aici din partea oamenilor nu se compară cu nimic altceva. Întotdeauna am aşteptat cu bucurie şi cu emoţie luna decembrie şi întâlnirea cu publicul nostru. Dacă nu aş fi avut motive întemeiate, nu aş fi ratat întâlnirea cu voi, publicul. Vă promit că, după ce voi fi bine, ne revedem şi mă revanşez”, ne-a declarat Costi Diţă.

“Suntem alături de Costi şi sperăm să se facă bine cât mai repede. Ne cerem scuze în faţa publicului nostru şi ne dorim să înţeleagă situaţia”, a completat Mihai Bobonete, care pentru al 4-lea an consecutiv, alături de Adrian Văncică şi de Mihai Raiţ îşi aşteaptă fanii la Sala Palatului şi promit să vă încarce de bună dispoziţie.

14_pe-bune.jpg

El face parte şi din echipa emisiunii ”Pe bune?”

 

Este foarte probabil ca pe Costi Diţă să-l fi ajuns oboseala din urmă, având în vedere că a avut spectacole de teatru, dar şi filmări pentru serial şi pentru emisiunea “Pe bune”, de la Pro TV, astfel încât a ajuns pe mâna medicilor. Actorul se va întoarce la muncă anul viitor, după ce va merge să-şi facă nişte investigaţii. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Forfotă mare la barul lui Bobiţă, din localitatea ialomiţeană Fierbinţi Târg. Zilele acestea se filmează episodul special de Crăciun al celui mai urmărit serial românesc, iar la muncă s-a reunit toată distribuţia din “Las Fierbinţi”. Surpriză, însă! La serviciu se află şi Mirela Oprişor, alias Aspirina, care se pare că n-a rezistat prea mult departe de proiectul care i-a dublat popularitatea.

  • Mihai Rait Dragomir, Dorel, Las Fierbinti, Dorel nunta, mireasa, Fort Boyard

    Interpretul lui Dorel din „Las Fierbinţi”, actorul Mihai Raiţ Dragomir, a jucat luna trecută la propria nuntă. Ana Maria, femeia care îi poartă numele, a fost o mireasă de revistă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1