Gheorghe Zamfir: «Am reușit să scap de acest monstru». Celebrul naist a vorbit cu Click! despre divorțul de Marie Noelle, finalizat după cinci ani EXCLUSIV

zamfir13-bd-dum-1-7coloane-.jpg

Celebrul artist nu a scăpat definitiv de sălile de judecată. După divorţ, se va deschide un nou proces, de partaj

A încheiat, după multe lupte, un capitol dureros din viaţă. 15 ani de căsnicie s-au sfârşit cu un divorţ lung şi urât, cu acuzaţii dure din partea ambilor foşti parteneri. Gheorghe Zamfir a vorbit cu Click! despre despărţirea, şi în acte, de franţuzoaica Marie Noelle.

Cinci ani a durat divorţul care s-a judecat în Franţa, iar războiul nu s-a încheiat încă. După ce tribunalul din Fontainbleau a decis că Gheorghe Zamfir (74 de ani) şi Marie Noelle Boitel de Morisel (68 de ani) nu mai sunt soţ şi soţie, cei doi vor deschide un nou proces, de partaj. Celebrul naist şi-a acuzat soţia că i-a vândut deja multe din bunurile de valoare, printre care tablouri şi icoane valoroase. Un jaf, după cum îl descrie artistul.

zamfirnunta3-bd-dum-2-3colo.jpg

Gheorghe Zamfir şi franţuzoaica Marie Noelle s-au căsătorit în septembrie 1994

”Am reuşit să scap de acest monstru şi de copiii ei care m-au ponegrit, deşi eu i-am crescut până la majorat şi i-am iubit ca pe ai mei. Ajung cinci ani de zile de război, minciuni şi jaf. Noi am avut un contract, ce a fost al meu înainte de căsătorie rămâne al meu, ce am acumulat împreună se împarte la jumătate. Dar ea mi-a luat absolut tot. Şi ce am acumulat înainte de nuntă, mai ales. Tablouri de Grigorescu, Luchian, mobilă, argintărie, icoane, obiecte de artă, statuete.  Eu am fost mare colecţionar de antichităţi. Ce am salvat am salvat, ce a rămas acolo, în Franţa, s-a vândut. Chiar şi maşina mea Adenauer de peste 150.000 de euro”, a declarat Gheorghe Zamfir pentru Click!

fratuza3-bd-dum-3.jpg

Franţuzoaica are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Aici, pe vremea când erau mici

Artistul şi franţuzoaica Marie Noelle s-au căsătorit în septembrie 1994 şi au locuit o vreme în Franţa, apoi s-au mutat în România. Artistul a lămurit şi în ce condiţii au decis să devină soţ şi soţie.

”Ea, înainte de mariaj, mi-a zis că se sinucide dacă nu o iau de nevastă, că eu sunt omul vieţii ei.  Ca un bun creştin,  nu am lăsat-o să-şi ia viaţa. Mi-a căzut la picioare. Am luat-o cu tot cu cei doi copii ai ei, chiar dacă nu am iubit-o. Am ţinut la ea, dar nu am iubit-o cu adevărat”, ne-a dezvăluit artistul.

În 2005, copleşiţi de probleme şi de scandaluri, s-au separat, iar femeia s-a reîntors în Franţa, împreună cu copiii pe care-i avea dintr-o căsnicie anterioară. În 2010, ea a intentat divorţ în ţara natală, iar Zamfir, în România. Marie Noelle şi-a acuzat soţul că nu mai era omul pe care-l iubise, iar fiica ei a fost şi mai vehementă, dezvăluind la vremea respectivă că Zamfir şi-a bătut soţia şi că o înşelase de nenumărate ori.

Îi plăteşte pensie mai mică

avocata3-bd-dum-4-1coloana.jpg

Geanina Munteanu, avocatul lui Gheorghe Zamfir

Pensia stabilită de judecători a fost un alt motiv important de dispută. Iniţial, din pricina acuzaţiilor aduse de soţie (maltratare şi infidelitate), Zamfir a fost obligat să plătească 5.300 de euro lunar. Ulterior, ajutat de avocata Geanina Munteanu, maestrul a obţinut o reducere la 600 de euro lunar. ”Îi mulţumesc Geaninei, avocata mea. S-a luptat cu un imperiu, s-a luptat ca un buldog”, ne-a spus artistul.

”Explicaţia reducerii importante de la 5.300 de euro lunar la numai 600 de euro timp de 6 ani este simplă: am reunit dovezile prin care am convins acelaşi judecător că acuzaţiile împotriva dlui Zamfir erau nefondate şi că nu corespundeau realităţii: nici vorbă de vicii care au fost vehiculate ca pasiunea pentru femei, jocuri de noroc, care l-ar fi făcut să-şi piardă averea”, a declarat pentru Click! Geanina Munteanu, avocat în baroul din Franţa.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1