Gestul solistului de la Carla's Dreams după ce a fost demascat. Fanii sunt îngrijorați

carla_main.jpg

carla s dreams fara masti
Trupa moldoveană a fost „deconspirată” de presa din Rusia
Foto: Facebook

În urmă cu doar câteva zile, jurnaliștii ruși i-au „demascat”, rând pe rând, pe băieții de la Carla's Dreams. Cu nume, prenume, față și viață personală, reporterilor nu le-a păsat că le calcă în picioare întreg conceptul acestor artiști. Deși nu au dat nicio declarație oficială, moldovenii și-au schimbat poza de profil de pe Facebook, motiv pentru care admiratorii lor s-au îngrijorat.

Fotografia de profil reprezintă un om fără față, un anonim, cochetând cu ideea de bază a trupei. La poza de cover, moldovenii au pus o pus o imagine simplă, de culoare neagră. Fanii Carla's Dreams s-au îngrijorat după această schimbare subită, catalogând imaginea drept una tristă și asigurându-i pe băieți că îi susțin în continuare, în pofida scandalului apărut în presa rusă

„Având în vedere că mi se pare cam tristă poza asta, voiam doar să-ți reamintesc că ai susținere și admirație din partea noastră”, „Tu nu trebuie să stai cu capul în jos, de fapt, niciunul din trupă! Sunteți mult prea buni și prea iubiți. Mi s-a părut a fi cam tristă poza”, „Sincer ați schimbate multe suflete după cum se și vede, iar muzica și oamenii care vă iubesc și vă ascultă neîntrerupt nu ar mai fi la fel dacă nu ați exista”, „Indiferent dacă vi se va ști identitatea sau ciar dacă s-a aflat magia pe care o trimiteți de sub fetele pictate, nu veți dispărea niciodată”, „Sunteți în regulă, băieți? Eu sper ca da. Poza aceasta sincer m-a pus puțin pe gânduri. Orice ar fi, nu uitați că noi suntem si vom fi mereu alături de voi, vă vom susține, și va vom iubi necondiționat. V-am cuprins strâns, strâns!”, acestea au fost doar unele dintre mesajele pe care fanii au ținut să le transmită trupei.

carla.jpg

carla s dreams fara masti
Aceasta este imaginea care i-a făcut pe fanii Carla's Dreams să se îngrijoreze
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

 • carla s dreams fara masti

  Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă. Paparazzi ruși au elucidat misterul.

 • Carla si delia

  A creat isterie în muzică şi are 15 milioane de vizualizări pe YouTube la piesa pe care o cântă acum cu Delia, “Cum ne noi”, dar vrea să rămână un simplu necunoscut. Liderul proiectului Carla’s Dreams a fost însă deconspirat de jurnaliştii din ţara lui natală, Republica Moldova.

 • carla's dreams x-factor machiaj pictura

  Deşi toată lumea a văzut cum arată băieţii de la Carla's Dreams fără măşti, vineri seara, solistul care face parte din juriul X-Factor, va avea grijă de identitatea lui. Astfel, nici vorbă să-şi arate chipul, ba mai mult, el a decis ca pentru fiecare ediţie a concursului muzical de la Antena 1 să-şi schimbe "înfăţişarea".

 • carlas dreams

  Zilele acestea băieţii de la Carla's Dreams se află în centrul atenţiei. După ce săptămâna trecută au împiedicat o tragedie la unul dintre concertele lor de la Piatra Neamţ, acum moldovenii au intrat în vizonul CNA cu piesa "Sub pielea mea- #Eroina". Membrii Consiliului au discutat subiectul în şedinţa de marţi, dar nu au luat o decizie finală.

 • carla's dream

  Solistul secret de la Carla’s Dreams a făcut furori în România în 2015 cu o colaborare incendiară cu Delia. În timp ce la noi toată lumea se întreabă cine se ascunde în spatele măștii întunecate, presa de peste Prut a dezvăluit identitatea solistului trupei din Republica Moldova. Andrei Țăruș are însă în spate, asemenea oricărui bărbat puternic, o femeie specială, soția sa.

 • carlas dreams

  Ori sunt melomani din cale-afară, ori sunt cei mai receptivi polițiști din lume. După ce l-au învățat pe Smiley ce trebuie să facă pentru a intra în legalitate după ce și-a pierdut buletinul, reprezentanții Ministerului de Interne au vrut să clarifice situația celor mai cunoscuți ”mascați” din showbiz-ul românesc.