Gestul Mariei Constantin care dovedeşte că nu mai e cale de împăcare cu Marcel Toader

untitled-1.jpg

Maria Constantin s-a filmat pe Facebook fără verighetă, gesticulând special pentru a se vedea absenţa inelului

El are cinci divorţuri la activ, ea, unul, dar iată că şi căsnicia lor este la un pas să se desfacă oficial. Marcel Toader şi Maria Constantin s-au despărţit după doi ani de mariaj şi au început să îşi facă reproşuri codificate, pe reţelele sociale. Mai mult, solista, plecată de acasă de două săptămâni, şi-a dat jos şi verigheta, simbolul iubirii.

Secretele din cuplul Marcel Toader (54 de ani) - Maria Constantin (30 de ani) ies uşor-uşor la iveală, însă nu din gura protagoniştilor, ci povestite de prieteni foarte apropiaţi. Click! v-a prezentat ieri câteva dedesubturi din relaţia celor doi, presărată, pesemne, cu infidelitate din partea lui Marcel şi cu niscaiva probleme financiare. Cel puţin aşa susţin persoanele care îi cunosc bine şi care stau în preajma lor.

“Maria pur şi simplu n-a mai putut suporta. A plecat de acasă acum două săptămâni şi s-a mutat cu chirie. Le povestea prietenilor că Marcel nu este nici pe departe un soţ iubitor şi corect, că a înşelat-o, dar ea a decis să-l ierte şi să meargă mai departe”, a povestit, pentru Click!, o sursă bine informată din anturajul celor doi. 

12-13-vedete-foto-2-3-col.jpg

În noiembrie 2016, Maria şi Marcel păreau încă îndrăgostiţi. Solista nu ieşea din casă fără verighetă

Plecată din domiciliul conjugal din zona Piaţa Victoriei, acolo unde a locuit cu Marcel Toader, Maria joacă tare şi s-a gândit că cea mai bună metodă pentru a-şi dojeni soţul o reprezintă cântecul popular. Practic, domeniul ei! Blondina a pus pe Facebook un filmuleţ în care interpretează melodia “M-am gândit, neică, să-ţi cânt”, ale cărei versuri, mai mult decât sugestive, fac referire la infidelitate. “Mă duc, neicuţă, din sat, să nu te ştiu însurat. Ţi-ai găsit dragoste nouă, mi-ai rupt inimioara în două”. 

La rândul lui, şi Marcel înscrie eseu după eseu pe Facebook, doar nu degeaba a fost mare rugbist în tinereţe. “Când buzunarul vorbeşte, sentimentele tac” şi “Nu pot greşi alţii cât pot ierta eu” sunt doar câteva dintre mesajele cu adresă, pe care Marcel le-a aruncat în online. În schimb, la solicitările ziariştilor, cei doi preferă să nu comenteze situaţia în care se află. Deunăzi, Maria a mers şi mai departe şi s-a descotorsit de inelul sfinţit în biserică, în ziua cununiei cu Marcel. Ea s-a filmat fără verighetă, semn că sufleteşte a divorţat deja de Marcel, iar despărţirea din acte a rămas doar o chestiune de timp. 

Iată ce versuri îi cântă lui Marcel!

M-am gândit, neică, să-ţi cânt

Să-ţi cânt tot ce am în gând

C-am ajuns să te iubesc, 

Pentru tine să trăiesc. 

Credeam că trăim poveste, 

Cum a fost şi nu mai este. 

Dar neica se rătăci 

Şi-altă mândruţă-şi găsi. 

Mă duc, neicuţă, din sat, 

Să nu te ştiu însurat. 

Ţi-ai găsit dragoste nouă, 

Mi-ai rupt inimioara în două. 

Cu ce oare ţi-am greşit, 

Poate prea mult te-am iubit

Gabriela Cristea aşteaptă să devină mămică

12-13-vedete-foto-3-2-col-cristea.jpg

Gabi Cristea și Tavi Clonda au ales deja căruciorul pentru fetița lor
 

A fost doamna Toader timp de cinci ani, perioadă în care a vrut să le arate tuturor că este o soție fericită. Astfel că anunțul divorțului dintre Gabriela Cristea (42 de ani) și Marcel Toader (54 de ani) a venit ca un trăsnet în 2013. Nimeni nu s-a așteptat la această despărțire, care s-a lăsat cu vorbe urâte din ambele părți. După șapte luni de suferință, vedeta a avut puterea să o ia de la capăt. De data asta, în viața ei a apărut mult mai tânărul Tavi Clonda (36 de ani). În 2015, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit, iar anul acesta au anunțat fericiți că vor deveni părinți, după un lung tratament făcut de Gabriela într-o clinică de fertilizare in vitro. Prezentatoarea de la Kanal D este însărcinată în șapte luni, iar după spusele soțului său va naște o fetiță pe 11 octombrie. ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Tavi face parte din viaţa mea şi îi mulţumesc lui că este atât de bun, generos, răbdător, încrezător, asumat şi bărbat”, a scris Gabriela Cristea pe pagina personală de Facebook.     

Şi Anamaria Ferentz şi-a găsit fericirea peste Ocean

12-13-vedete-foto-4-2-col-ferent.jpg

Anamaria s-a îndrăgostit de un american

Anamaria Ferentz (40 de ani) este o altă fostă soție de-ale lui Marcel Toader care acum o duce bine-mersi. Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar după doar trei luni s-au despărţit. Solista trăiește acum în SUA, unde a găsit împlinire și în carieră, și în amor. “Sunt profesoară de muzică la o academie de canto din Orange County. Iubitul meu este american, lucrează în imobiliare. Și eu mi-am luat licența ca agent imobiliar. Este un om foarte simplu. Este bogat sufletește, muncește extrem de mult și nu aruncă cu banii în stânga și-n dreapta. Cel mai important e timpul pe care mi-l acordă mie și felul în care se comportă cu mine”, a povestit Anamaria într-o intervenție la Antena Stars. 

 

 

Loading...