Gestul extrem făcut de Jean Paler după ce a aflat că e suspect de cancer. Actorul n-a pus geană pe geană până când au ieşit rezultatele tomografiei FOTO EXCLUSIV

14-vedete-jean-paler_5august.jpg

Jean Paler n-a mâncat mai nimic şi n-a mai putut să doarmă, după ce medicii l-au bănuit de cancer

Actorul a numărat cu înfrigurare cele de 28 de zile, şi chiar îi încolţise în minte ideea că va fi diagnosticat cu cancer pulmonar. Ca să treacă timpul, până la aflarea rezultatelor analizelor de la tomograful 4 D, Jean Paler a plecat pe litoral, la muncă.

Jean Paler (52 ani) n-a mai fost bun de nimic, după ce medicii l-au avertizat că s-ar putea să sufere de cancer pulmonar. “Nu mi-a mai ars de nimic. Nu puteam să dorm, mă întrebam, de ce eu, că nu am făcut rău nimănui. N-am mai fost om timp de patru săptămâni, în care am dormit doar două zile. Am plâns în perioada asta cât nu am plâns toată viaţa mea. S-a rupt pământul în două cu mine. Utima lună de zile a fost crimă şi pedeapsă”, ne-a dezvăluit actorul nostru.

Toată încurcătura a pornit de la interpretarea unei radiografii, peste care s-au uitat  patru profesori universitari. “Nu aveam linişte. Am venit la mare, că am zis să am bani de înmormântare. Nu ştiam dacă mai trăiesc sau nu. Am venit cu moralul “varză”, nu ştiam dacă sunt pe moarte. Aici am primit vestea bună pe 27 iulie: nu am cancer! Erau doar urme ale unor răceli mai vechi. Am plâns ca un copil! Era ora 18.00, a doua zi aveam spectacol. Am zis să joc până în ultima zi. Am de terminat o lucrare, pentru care sunt făcut pe lumea asta. Când nu s-o mai putea...”, ne-a mai spus Jean Paler.

Actorul, care acum 3 ani a suferit un infarct, suportă cu greu canicula, însă a jucat pe scenă fără ca cineva să-şi dea seama că nu se simte bine: “Căldurile alea prosteşti le-am dus pe scenă fără să arăt că, de fapt, nu-mie bine. Da ce, s-a prins lumea din sală? Am jucat, deşi nu era aer. Nu reuşeam să găsesc aer să respir. Trebuia să fac lumea să râdă, asta îmi e menirea!”, a precizat el.

A mai fentat moartea şi acum trei ani

“În 2012 am făcut infarct. Veneam de la schi și când mă descălțam s-a produs incidentul. Am zăcut inconștient, pe podea, trei ore, am sunat la un taximetrist să mă ridice de jos, căci locuiesc singur, la Sinaia. Aniversarea m-a prins în spital, legat la aparate. Medicii mi-au pus trei stenturi la inimă. Pe masa de operație am compus o poezie. Am luat moartea în derâdere! Și mi-a prins bine! Medicii se închinau, când le-am spus”, îşi aminteşte Jean.

Loading...
 
 

Citește și

  • Este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți români, dar viața lui e departe de a fi la fel de veselă ca pe scenă. Jean Paler are în continuare mari probleme de sănătate, după preinfarctul suferit acum doi ani. De patru zile, se află internat la secția de cardiologie a spitalului județean din Brașov.

  • Toţi bărbaţii sunt expuşi riscului de afecţiuni ale prostatei având în vedere că toţi sunt purtători de prostată, însă doar unii pot dezvolta probleme din cauza acestei glande, ca urmare a factorilor genetici, a vârstei, rasei, statusului hormonal sau regimului alimentar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1