George Piştereanu, actorul pasionat de pictură care trăieşte periculos!

george_pistereanu_pe_motor.jpg

George Piștereanu pe motor
Foto:Dorin Constanda

Actorul din filmele „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Lover boy”, dar şi partenerul Antoniei din „Selfie 69”, simpaticul George Piştereanu, este un mare iubitor de motoare şi de pictură. Joi, 7 iunie, acesta a participat la expoziţia artistului Marcel Thiele, deschisă la parterul Teatrului Naţional, acolo unde joacă în câteva piese.

Joi seara, în Foaierul Media al Teatrului Naţional din Bucureşti, a avut loc expoziţia de pictură a artistului Marcel Thiele. Cu această ocazie, printre invitaţi s-au strecurat Elian Băcilă, pictorul de negru sau sosia lui Iurie Darie, aşa cum i se spune, dar şi mai mulţi actori, printre care Marius Manole, Ana Ciontea, Marius Rizea sau George Piştereanu, care au trecut să vadă expoziţia specială de pictură, fugind de la repetiţii sau de la piesele în care jucau, pentru a admira capodoperele artistului.

george_pistereanu_este_fan_expozitii_de_pictura.jpg

George Pistereanu este fan expoziții de pictură
Foto:Dorin Constanda

Actorul George Piştereanu (28 de ani) a fost foarte încântat de operele pe care le-a descoperit în foaierul teatrului şi chiar i-an surâs ideea de a achiziţiona o astfel de pictură, fiind şi el pasionat de artele frumoase.

Din fericicire, actorul pe care îl ştiţi şi din multe videoclipuri, precum cele ale unor artişti ca 3rei Sud Est şi Carla’s Dreams are şi el o mare pasiune. Aceasta pasiune este despre motoarele puternice, iar George ne-a povestit că nu este la primul de acest fel. „Este un VTX 1800 care este foarte dotat. Nu-mi face probleme, dar trebuie să o struneşti. Este al treilea motor pe care îl am”, ne-a mărturisit actorul. Click! a aflat că un astfel de motor ajunge şi la 7000 de euro. Despre George vă mai spunem că îl mai puteţi vedea la Teatrul Naţional şi la Teatrul de Comedie în piese precum „No Man’s Land”, “Amadeus”, “Medeea, mama mea” şi “Viforul”.

ana_ciontea_marcel_thiele_si_marius_rizea.jpg

Ana Ciontea, Marcel Thiele și Mariu Rizea
Foto: Dorin Constanda

Cine este Marcel Thiele?

Marcel Thiele este un pictor german îndrăgostit de România şi stabilit ân Bucureşti, care a renunţat, în urmă cu câţiva ani la stabilitatea profesională şi la funcţii de conducere în companiile internaţionale în care a lucrat, pentru a-şi pune în practică un vis: acela de a-şi face propriul atelier de pictură. Aproape fără să-şi dea seama, şi-a transformat hobby-ul într-un adevărat full time job. Tablourile lui sunt expuse în locuinţe şi colecţii private în mai multe ţări din Europa, ca Franţa, Germania, Italia, Cehia, Belgia, Suedia, dar şi Brazilia şi SUA. În prezent, atelierul de 100 mp al lui Marcel Thiele, situat într-o mansardă de lângă Piaţa Victoriei, devine, din când în când, locul de atracţie pentru filmări de emisiuni, interviuri, videoclipuri sau reclame, dar şi spaţiul perfect pentru evenimente neconvenţionale.   

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1