George Nicolescu: «Seara beau un pahar de vin sau de țuică»

6-7-v-2-col-solistul-orb.jpg

George Nicolescu locuiește într-un apartament din Ploiești
Citeste tot despre: 

George Nicolescu (68 de ani), solistul născut orb, nu se teme de iarna care deja și-a intrat în drepturi. Dacă pe stradă se sprijină de brațul soției sale, ca să nu alunece, în apartamentul lui din Ploiești, unde cam tremură de frig, el apelează la un mic truc.

“Când temperaturile sunt scăzute mă bag sub pătură și mă culc. Nu înainte de a bea, seara, câte un pahar cu vin sau cu țuică. Mă ajută să mă încălzesc și să adorm rapid”, ne-a declarat artistul, devenit celebru cu piesa ”Eternitate”, în urmă cu peste 30 de ani. Artistul preferă ca, în această perioadă, să nu prea iasă din casă, deși are foarte multe solicitări, pe plan muzical, din partea organizatorilor de spectacole. El a menționat că nu este pretențios la bani și că se bucură chiar și de o cazare, de o masă caldă și mai ales de aplauzele admiratorilor. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • George Nicolescu (67 de ani) s-a născut orb, însă nu s-a dat bătut nici o clipă. A devenit unul dintre cei mai buni solişti din ţară, dar şi-a câştigat pâinea şi ca profesor de franceză, pentru nevăzători. Din păcate, deşi medicii au făcut tot posibilul, nimeni nu l-a putut ajuta să vadă, măcar pentru o clipă.

  • George Nicolescu (67 de ani), solistul care s-a născut orb, a luat o pauză de la concerte, pentru a pleca în concediu. Ca în fiecare an, el și soția lui, Georgeta, își vor vizita cei doi copii, Daniel și Luminița, stabiliți în străinătate.