George Burcea și Viviana Sposub, sărut la «Ferma». Se înfiripă deja un cuplu în emisiune?

george-burcea-viviana-sposub.jpg

george burcea si viviana sposub concurenti la ferma
George Burcea și Viviana Sposub, protagoniștii unui sărut la emisiunea "Ferma"
foto: arhivă personală

Npoul sezon "Ferma" se anunță incendiar De marți, 8 septembrie, telespectatorii vor fi cu ochii pe vedetele care se dezobișnuiesc ușor-ușor de via'a confortabilă de la oraș și sunt puse în fața unor provocări cum nu au mai întâlnit. Unul dintre momentele fierbinți ale acestui sezon este sărutul dintre Viviana Sposub și George Burcea, care i-a luat prin surpindere pe cei care au văzut promo-ul emisiunii, dar și pe ceilalți concurenți.

Noul format al reality show-ului pune față în față două echipe: orășenii și sătenii. Taberele vor avea de împărțit controverse și orgolii, dar și adevărate dueluri în arenă. Tocmai la finalul unui astfel de duel au loc sărutul și îmbrățișarea dintre fostul soț al Andreei Bălan și asistenta de la "Vorbește lumea".

vivana-sposub-george-burcea-sarut.jpg

viviana sposub si george burcea s-au sarutat la ferma
Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat la Ferma
foto: captură video

Filmulețul de promovare a emisiunii a ajuns și pe paginile de socializare ale lui George Burcea, semn că nu s-a ferit să arate sărutul cu Viviana. Dacă între cei doi s-a înfiripat ceva de viitor rămâne de văzut, dar cert este că momentul lor nu a rămas fără ecou și fără întrebări.

George Burcea și Viviana Sposub fac parte din aceeași echipă la "Ferma"

Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei sunt cei 8 săteni de la „Ferma”, în timp ce echipa orășenilor este formată din George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

George Burcea: "Cel mai mult îmi vor lipsi fetițele mele"

Într-un interviu acordat pentru Click! înainte de plecare, actorul mărturisea: ”Cel mai mult îmi vor lipsi fetițele mele, cățelul Jack, prietenii cu care lucrez la diferite proiecte și bineînțeles, teatrul. De multe ori, cred că am ales teatrul că să mă vindec de anumite dureri pe care le-am avut pe parcursul celor 32 de ani. Deși poate nu sună frumos, pentru mine, pandemia a fost o gură de oxigen pe care o căutam de mult timp. Eram în urmă cu somnul, eram slăbit și frustrat că nu-mi pot scrie cartea și scenariul. Tot în pandemie am repetat, online, la noul spectacol pe care o să-l jucăm când o trece nebunia”.

"Ferma" se filmează la 20 de kilometri de București

mihaela-radulescu-ferma.jpg

mihaela radulescu ferma
Mihaela Rădulescu prezintă și noul sezon Ferma
foto: arhivă personală

 

Deşi inţial s-a spus că "Ferma: orășeni vs. săteni" se va filma în Delta Dunării, iată că filmările au loc tot la Cocani, judeţul Dâmboviţa, acolo unde s-a înregistrat şi primul sezon prezentat de Iulia Vântur. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1