EXCLUSIV Am aflat unde se filmează “Ferma” de la PRO TV! Vedetele s-au instalat la 20 km de București

112-1-mare-front-sexy-anna-lesko1.jpg

Anna Lesko este una dintre sexy sătencele

Noul sezon "Ferma" va debuta din 8 septembrie pe Pro TV și se va filma în acelaşi loc în care s-a filmat şi primul sezon. Adică la Cocani, judeţul Dâmboviţa, în ferma din mijlocul pădurii. Reporterul Click! a fost acolo, acum 5 ani, la marea finală.

Surpriza toamnei 2029 a fost că reality-show-ul „Ferma” a revenit în grila de programe a Pro TV şi că Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan vor prezenta din nou împreună. Din cauza pandemiei de coronavirus, nu se ştia dacă se va mai face sau nu.

112-2-raduleasca.jpg

Mihaela Rădulescu prezintă chiar din faţa vechii ferme

Dar iată că s-a anunţat un nou sezon, care, surpriză, se filmează foarte aproape de Bucureşti. Deşi inţial s-a spus că se va filma în Delta Dunării, iată că filmările au loc tot la Cocani, judeţul Dâmboviţa, acolo unde s-a înregistrat şi primul sezon prezentat de Iulia Vântur.

112-3-ferma-acum.jpg

Filmările au început încă de acum o lună

În urmă cu cinci ani, când finala de la „Ferma vedetelor” s-a transmis live, reporterul Click! a fost prezent acolo şi a trăit pe propria piele câteva ore departe de civilizaţie.

112-4-anda-adam-baie.jpg

Anda Adam, scenă fierbinte la duş

Atunci am fost preluaţi de la marginea pădurii de câteva maşini de teren şi am mers cam o oră printre copaci, pe un drum plin de noroi, obstacole şi vietăţi care mai de care mai fioroase. S-ar părea că Ferma are o poveste specială, încărcată de emoţie.

112-5-front-cocani-ferma.jpg

Aşa arăta ferma din Cocani la ediţia din 2015

Legenda locului unde se filmează "Ferma"

Legenda spune că aici, în urmă cu un secol, se ascundea un haiduc, pe nume Niţă Lemnaru. După o vreme şi-a clădit alături de aleasa inimii lui o gospodărie care a înflorit de la zi la zi. Însă ferma lor a fost luată în posesie de stat şi transformată în ocol silvic. Deşi, până la urmă, a fost retrocedată urmaşilor lui Niţă, din păcate starea în care au găsit-o nu le-a permis să o readucă la strălucirea de altădată. 

112-6-front-helciug-ferma-1.jpg

Dan Helciug a făcut spectacol la prima ediţie a emisiunii

Acum, la cinci ani de la prima filmare, s-ar părea că s-au mai făcut câteva îmbunătăţiri pe acolo. S-au mai ridicat câteva clădiri şi s-au consolidat cele vechi, însă în continuare a rămas în aceeaşi pustietate.

112-7-front-ferma-vedetelorl.jpg

Reporterul Click! a fost prezent la finala de acum 5 ani

Echipa de filmare are un loc special în apropiere, unde sunt instalate monitoarele, iar producătorii îi pot urmări pas cu pas pe concurenţi. Reality show-ul „Ferma. Orăşeni vs Săteni” se va vedea, în premieră, la PRO TV, începând din 8 septembrie, în fiecare marţi, miercuri şi joi, telespectatorii vor putea urmări evoluţia celor 16 concurenţi.

Două mentalităţi sunt aduse faţă-n faţă: orăşeni vs săteni. Provocările fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat în fiecare secundă pe care aceştia o petrec în fermă. Click! a mai aflat că deja au început eliminările, căci show-ul se filmează de o lună, iar unii au plecat deja acasă. Iată care sunt concurenţii: în echipa orăşenilor îi vom vedea pe Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Puşcău, Bogdan Stoica, Cezar Ouatu, Elena Chiriac, George Piştereanu şi Anda Adam, iar la săteni pe Ana Maria Ababei, Andrei Stoica, George Burcea, Anisia Gafton, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, Octavian Ciovică.

Loading...
 
 

Citește și