Andreea Bălan a sunat la PRO TV, după George Burcea. A vrut să trimită un notar după el, la "Fermă"

andreea_balan.jpg

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri
Foto: Facebook

Chiar dacă a plecat în reality-showul "Ferma - orășeni versus săteni", George Burcea nu scapă de problemele cu Andreea Bălan, de care s-a despărțit în urmă cu 8 luni. Solista a fost recent acuzată că vrea să-l scoată pe soțul ei din showul de la Pro Tv prezentat de Mihaela Rădulescu și s-a văzut nevoită să explice care a fost, de fapt, situația.

Zilele trecute, Pro Tv a anunțat un nou sezon din "Ferma - orășeni versus săteni" din care face parte ca și concurent, actorul și scriitorul George Burcea (32 de ani), aflat în divorț de soția sa Andreea Bălan (36 de ani) cu care are două fetițe, Ella și Clara. Gurile rele au spus că vedeta ar vrea să-l scoată pe George din showul de la Pro tv, deși ea are contract cu Antena 1.

Iată că solista s-a văzut nevoită să iasă cu o declarație, în care să explice ce s-a întâmplat de fapt, și de ce avea nevoie să ia legătură cu tatăl fetițelor ei. “Nu de puține ori în cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept și a trebuit să mă apar. Armura mea a fost întodeauna adevărul și voi continuă să va spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele. Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreună cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor. L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie", spune Andreea.

concurenti-ferma.jpg

Paul Diaconescu, Anda Adam, George Burcea și Ana Maria Babei, concurenți la "Ferma. Săteni versus orășeni"
fotografii: PRO TV

George a plecat la "Ferma" fără să o anunțe

"Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar public să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există, întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare. În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contră, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are responsabilități egale față de copiii noștri. Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni. Astfel, am refuzat vacanța primită în Grecia și am optat pentru un sejur pe litoral în România săptămâna viitoare cu copiii mei. Având în vedere că mi-am trăit mereu viața după principii solide și morale, sunt sigură că și de această dată, adevărul va ieși la iveală”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de socializare.

George Burcea: "Cel mai mult îmi vor lipsi fetițele mele"

Se pare că George nu a anunțat-o pe Andreea că va fi plecat și, astfel, nu-și va putea vedea fetele o perioadă mai lungă de timp. Într-un interviu acordat pentru Click! înainte de plecare, actorul mărturisea: ”Cel mai mult îmi vor lipsi fetițele mele, cățelul Jack, prietenii cu care lucrez la diferite proiecte și bineînțeles, teatrul. De multe ori, cred că am ales teatrul că să mă vindec de anumite dureri pe care le-am avut pe parcursul celor 32 de ani. Deși poate nu sună frumos, pentru mine, pandemia a fost o gură de oxigen pe care o căutam de mult timp. Eram în urmă cu somnul, eram slăbit și frustrat că nu-mi pot scrie cartea și scenariul. Tot în pandemie am repetat, online, la noul spectacol pe care o să-l jucăm când o trece nebunia”.

Citește și:

Bărbații din viața Andreei Bălan. Logodnă la 20 de ani, trădări, infidelități și divorț: «A fost singurul care a ținut la mine cu adevărat»

Andreea Bălan, acuzată de infidelitate la divorț? Solista s-a aprins: "E foarte urât ce face"

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1