Viviana Sposub prezintă Meteo din sufragerie și e optimistă: “În perioada asta simt că trebuie să iubesc mai mult”

viviana-sposub_1.jpg

viviana sposub
Viviana Sposub este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micul ecran
foto: Instagram

Pe fondul pandemiei de coronavirus, tot mai multe vedete lucrează de acasă. Este și cazul Adelei Popescu (33 de ani) sau a colegei ei mai mici de la “Vorbește lumea”, Viviana Sposub (23 de ani), care mai nou intră în direct din propria sufragerie, de unde prezintă meteo. Viviana ne-a povestit într-un interviu cum arată viața ei în izolare.

Click: Te-ai gândit vreodată la un scenariu posibil legat de ceea ce se întâmplă?
Viviana Sposub: Eu sunt o persoană foarte optimistă și din acest motiv pot fi de multe ori nerealistă. Astfel că ideea unui scenariu atât de tragic mă făcea mereu să exclam: “N-are cum să se întâmple așa ceva!”. Tocmai din acest motiv, toată situația m-a luat pe nepregătite. Simt, de multe ori, că suntem toți niște personaje într-un film apocaliptic și aștept din clipă în clipă să se încheie. Tocmai firea mea optimistă mă face să nu îmi pierd speranța și să cred cu tărie că într-un final: “Totul va fi bine!”.
Cu cine te-ai izolat și unde?
Primul instinct a fost să plec la Botoșani, să mă izolez acasă, alături de familie. Însă printr-o serie de circumstanțe,am rămas la București, alături de pisicuța mea, care îmi este alături întotdeauna. Am înțeles că în perioda asta distanța este cea care ne apropie de fapt.

viviana-sposub.jpeg

viviana sposub
Viviana Sposub intră în direct la "Vorbește lumea" din propria bucătărie
foto: PRO TV

Nu mai mergi la "Vorbește lumea" și transmiți de acasă. Nu îți este dor de colegii tăi?
Îmi este extrem de dor de toți colegii mei. Mi-e dor să râdem împreună, să ne îmbrățișăm, să mâncăm împreună, să facem lucruri care pe atunci mi se păreau banale, însă acum conștientizez cât de prețioase erau. Cu toate astea, mă simt în siguranță acasă și realizez că așa este cel mai bine atât pentru mine, cât și pentru întreaga echipă.
Ce faci în timpul liber pe care îl ai acum din plin?
Încerc să am o viață la fel de activă ca înainte. Mă trezesc la 8 fix în fiecare dimineață, gătesc micul dejun, iar apoi mă pregătesc pentru emisiune. După ce închei transmisiunea live, gătesc din nou (lucru pe care nu prea îl făceam înainte de carantină), fac ordine în casă, mă joc cu pisicuța mea, Bella, citesc, vizionez filme. Online-ul a devenit pentru noi toți un loc de evadare în această perioadă. Așa că petrec destul de mult timp și pe rețelele sociale. Vorbesc cu prieteni, cu urmăritori, împărtășesc anumite păreri sau postez conținut menit să aducă zâmbete în situația de față. Încerc să fac și sport. Nu-mi iese de fiecare dată, dar chit că nu mă antrenez ca la carte, tot mă mișc de colo până colo prin casă.
Ți s-au anulat evenimente sau vacanțe din cauza pandemiei?
Chiar înainte ca situația să prindă o asemenea amploare și în România, trebuia să plec într-o vacanță pe care o așteptam cu sufletul la gură. Voiam să vizitez Barcelona, însă punând în balanță toate datele problemei, am hotărât să rămân acasă, deși pe atunci încă se putea călători. Am pierdut toți banii, dar nu regret nicio secundă. Trebuie să fim responsabili, pentru că în aceste vremuri dificile orice mișcare greșită poate costa extrem de mult.
Ai învățat ceva nou de când stai acasă?
M-am perfecționat în bucătărie în această perioadă. Deși nu prea obișnuiam să gătesc, acum, pe lângă faptul că sunt nevoită să o fac, gătitul reprezintă pentru mine și o modalitate prin care mă relaxez și îmi petrec timpul într-un mod util și plăcut.

viviana-sposub_2.jpg

viviana sposub
Viviana poate însenina ziua oricui
foto: Instagram

De ce îți este cel mai dor din viață reală?
Viața pe care o trăiesc acum este reală. Tot ce se întâmplă acum este real! Și mi-a luat ceva timp să accept situația așa cum este. La început eram tristă pentru că voiam ca totul să fie ca la început. Însă mi-am dat seama că trebuie să mă adaptez, să “profit” oarecum de aceste timpuri pentru a mă redescoperi și pentru a înțelege ce este cu adevărat important în viață. E o perioadă grea, dar este tot ce avem în clipele astea.
Cum stai cu dragostea în perioada aceasta?
Eu iubesc de când mă știu! Oamenii, viața, natura! Iar în perioada asta simt că trebuie să iubesc și mai mult. Așa că persoanele importante din viața mea, se bucură în perioada asta de o Viviana foarte afectuoasă și drăgăstoasă.

Citește și:

Cine e bruneta sexy, de la Antena 1, care a devenit colegă cu Adela Popescu la «Vorbește lumea»

Viviana Sposub, bruneta cu decolteu amețitor de la «Vorbeşte lumea», își dorește cinci copii

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nu doar persoanele supraponderale se chinuie cu diete. Şi fetele slăbuţe trec prin aşa ceva. De ce? Pentru tonifiere, pentru că ţin la sănătatea lor. Este cazul Adelei Popescu şi a colegei sale de la „Vorbeşte Lumea” (PRO TV), Viviana, reporter special și prezentatoarea rubricii Meteo. Cele două au luat decizia să îşi revizuiască stilul alimentar după excesele făcute în decembrie, iar acum au trecut pe fructe şi pe salate.

  • viviana sposub la vorbeste lumea

    În primele zile petrecute la ”Vorbește Lumea”, Viviana a avut parte de câteva reacții negative din partea fanilor emisiunii. Aceștia au criticat vestimentația brunetei, spunând despre ea că are un stil prea sexy pentru acest format. În exclusivitate pentru Click!, Viviana le-a răspuns cârcotașilor și a vorbit despre relația cu cei doi colegi de la ”Vorbește lumea”, Adela și Cove.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1