Geanina șI Costas de la «Insula Iubirii» s-au căsătorit. Primele fotografii de la Starea Civilă

nu-i-suport-deloclalalalalalala.jpg

Geanina de la Insula Iubirii și Costas s-au căsătorit
Foto Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Geanina Obreja și Costas, cuplul care a șocat insula în ultimul sezon difuzat la Antena 1, s-au căsătorit. Totodată, cei doi așteaptă și un copil, în pofida tuturor divergențelor și a minciunilor din cadrul testului televizat. Iată că, după tot tumultul, cei doi au găsit modalitatea de a se ierta reciproc și au devenit soț și soție.

Evenimentul a avut loc vineri, 18 octombrie, iar alături de cei doi au fost prezenți și pretenii apropiați, dar și familia. Geanina a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare, unde le-a arătat fanilor cât este de fericită, dar și burtica de gravidă.

costas-bogdan.jpg

Costas și Bogdan au rămas buni prieteni
Foto Instagram

Cei doi au rămas prieteni cu foști concuenți de la Insula Iubirii, spre exemplu, Bogdan Oancea a fost prezent la eveniment și a publicat și fotografii cu cei doi soți.

Geanina de la Insula Iubirii și Costas se pregătesc să devină părinți, potrivit declarațiilor făcute de o ispită apropiată de cei doi. Deși pe insulă ambii parteneri s-au înșelat reciproc și și-au vorbit foarte urât, iată că, pentru ei, iubirea a fost mai importantă și a învins. Așa că, cei doi îndrăgostiți ar aștepta acum un copil.

geanina-obeaj.jpg

Geanina Obreja și Costas vor deveni părinți
Foto Instagram

Costas a rezistat doar câteva zile până a căzut în ispita întinsă de Nicoleta. Deși au avut un parcurs plin de tensiuni și de replici acide, Costas și Geanina au găsit modalitatea de a rămâne împreună. «Gecuța Căluța», așa cum îi plăcea lui Costas să-și alinte iubita, este acum gravidă. Chiar dacă simțea lipsa ei pe timpul filmărilor de pe insulă, Costas a început o relație cu ispita Nicoleta, cu care și-ar fi dorit să continue și în România. «Ce faci, fă, Gecuțo?», așa îi plăcea să o strige pe iubita care urma să devină mama copilului lui, și iată că, cu toate reproșurile și jignirile pe care i le-a adus, Genina l-a iertat. 

geanina-costas.jpg

Geanina și Costas au spus amândoi un «DA», foarte hotărât
Foto Instagram

Cei doi au plecat separați de pe insulă, însă, la întoarcerea în România, amândoi au găsit calea de a ajunge la un numitor comun și modalitatea prin care și-au iertat unul celuilalt greșelile nenumărate. 

Nimeni nu se aștepta ca Geanina și Costas să devină părinți, dar vestea dată de Ispita Dana a confirmat zvonul care a urmărit cuplul devenit celebru în urma apariției la Antena 1.

'Casă de piatră! O să le vină și bebelușul. Au un bebeluș pe drum. Este gravidă Geanina. Este cu el copilul, pentru că au rămas împreună', a dezvăluit o ispită la Xtra Night Show, potrivit viva.ro.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Radu Vâlcan și echipa de la Antena 1 se pregătesc deja pentru filmările sezonul 6 al emisiunii de cuplu «Insula Iubirii», despre care se spune că ar fi plin de surprize și de ispite cât mai atractive, care, cu siguranță, vor suci mințile concurenților.

  • Adrian de la Insula Iubirii a fost condamnat definitiv, după ce în urmă cu mai mult timp el fusese condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Iubitul Denisei de la Insula Iubirii a fgost nevoit să aleagă între a munci neremunerat pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul