Gabriela Cristea și Tavi Clonda au chefuit după nuntă, în curtea vilei, în tricouri şi în pantaloni scurţi

2-3-bd-1-45col.jpg

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au fost năşiţi de prietenii lor, cuplul Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu

Gabriela Cristea (44 de ani) şi solistul Tavi Clonda (38 de ani) şi-au jurat credinţă, sâmbătă, la Biserica Bazilescu, din Bucureştii Noi, iar după emoţionanta slujbă celebrul cuplu a dat startul petrecerii. Nu la vreun restaurant de fiţe, ci chiar în curtea vilei lor din Corbeanca, unde s-au distrat alături de câţiva prieteni şi rude. Distracţia a ţinut până-n zori.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda  au demonstrat că o nuntă poate fi la fel de frumoasă indiferent de numărul invitaţilor sau de locul în care se desfăşoară petrecerea. Îmbrăcaţi în ţinute de miri deloc sofisticate, cei doi au avut ochii plini de lacrimi, în faţa altarului, emoţie pe care le-au transmis-o şi celor dragi care le-au fost alături sâmbătă, la cununia lor religioasă. Gabriela Cristea a avut un buchet de irişi,  de dragul fiicei ei, Thea Iris Selena. Cu câteva ore înainte de marele eveniment, soţul vedetei şi-a ţinut fanii la curent cu pregătirile aflate pe ultima sută de metri. Tavi Clonda a trecut pe la salon, iar Gabriela a menţionat la Antena Stars că la intrarea în curte a desenat un şotron şi a amenajat un loc special de joacă pentru copiii invitaţilor. Ea a purtat, în ziua cea mare, două rochii, una cu un decolteu adânc, care i-a pus în evidenţă sânii voluptuoşi, şi o alta mai lejeră, de vară, fără mâneci şi extrem de vaporoasă, în care a dansat în curtea casei sale din Corbeanca, unde au fost montate mese, dar şi un mic ring de dans.

2-3-bd-3-3col.jpg

Gabi Cristea, alături de prietenele ei, în curtea casei sale

2-3-bd-4-2col.jpg

Mireasa a îmbrăcat o a doua rochie, mai lejeră, aşa cum s-au îmbrăcat şi invitaţii

 

Şi soţul ei, Tavi Clonda, a fost elegant ca un manechin. La biserică a avut un costum negru, apoi a trecut la sacou şi  la pantaloni albaştri. Mirii s-au distrat toată noaptea alături de invitaţii lor, 50 la număr, printre ei numărându-se Oana Roman şi Adelina Pestriţu, cu soţii şi copiii lor. Naşi le-au fost nimeni alţii decât Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, ea făcând furori cu rochiţa şi cu pălăria roz cu boruri largi. Cu toţii au cântat, au dansat şi au mâncat din bunătăţile pregătite de mireasă, aperitive, salate de vară, dar şi fripturi.

2-3-bd-5-15col.jpg

Tavi Clonda a cântat la tort

 

Solistul a susţinut un recital, iar la final a interpretat şi piesa ”Te vreau lângă mine”, compusă chiar de el pentru genericul emisiunii cu acelaşi titlu, pe care Gabriela o prezenta, în urmă cu câţiva ani, la Kanal D. În a doua parte a serii, Gabriela şi Tavi au renunţat la ţinutele clasice, formale, şi au ieşit în curte în tricouri şi în pantaloni scurţi.

2-3-bd-6-2col-gabriela-cristea-si-tavi-pantaloni-scurti.jpg

Spre dimineaţă, mirii au trecut la tricouri şi pantaloni scurţi

2-3-bd-2-3col.jpg

Cuplul Gabi Cristea-Tavi Clonda are două fetiţe

 

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au spus ,,DA” în faţa ofiţerului de stare civilă pe 30 aprilie 2015 şi au două fetiţe: Victoria (2 ani) şi Iris (5 luni), pe care o vor boteza peste câteva luni: ”Pentru ea vom face o petrecere mai frumoasă, este un moment unic, vom şi filma, ca micuţa să aibă amintire când va fi mare”, le-a spus Gabriela apropiaţilor. 

Mireasă la trei săptămâni de la decesul fostului soţ, Marcel Toader 

Gabriela Cristea s-a căsătorit religios cu Tavi Clonda la trei săptămâni de la decesul fostului ei soţ, omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viaţă pe 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct.  Gabi şi Marcel şi-au unit destinele în septembrie 2008, cununia civilă şi religioasă având loc la Paris. Au anunţat la acea vreme că şi-ar dori o petrecere cu 700 de invitaţi, însă planutirile le-au fost încurcate de eşecul în afaceri.

 

În 2013 au divorţat şi o vreme s-au mai văzut doar la tribunal, după ce ea l-a acuzat că ar fi cheltuit, fără voia ei, suma de 400.000 de euro, bani pe care aceasta îi strânsese, în câţiva ani, din salariul de la Kanal D, unde era plătită regeşte pentru prezentarea emisiunii ”Te vreau lângă mine”. Gabriela nu a fost la înmormântarea lui Marcel: ”Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărţit cu el. Ştiu că a mai avut un infarct în 2012. Dar nu ştiu ce a mai făcut apoi... Nu o să merg la înmormântare”, a declarat ea la Antena Stars.

 

Citește și:

Rochia de naşă nu i-a făcut gaură în buget Cristinei Şişcanu. A fost mai ieftină decât pălăria

Mireasa Gabriela Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy. Cine a atras cel mai mult atenția?

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Zi mare pentru cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Cei doi şi-au unit destinele sâmbătă (24 august) într-o ceremonie religioasă emoţionantă. Deşi prezentatoarea şi cântăreţul sunt împreună cu acte oficiale din 2015, la patru ani distanţă de la momentul cununiei civile, cei doi au vrut să devină soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu.

  • Deși până în prezent a fost aspru criticată de admiratorii ei pentru majoritatea ținutelor cu care se afișa la evenimente publice, se pare că de data aceasta Cristina Șișcanu a găsit rețeta perfectă pentru a intra la inimile fanilor ei. Soția lui Mădălin Ionescu a purtat un outfit inspirat de la marile case regale la nunta Gabrielei Cristea, iar complimentele nu au întârziat să apară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1