Gabriela Cristea a rămas fără emisiune de ziua ei! Tavi Clonda a făcut-o să uite de „supărare”

gabriela-cristea-zi-de-nastere-emisiune.jpg

Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”
Foto: Facebook

Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, difuzată de Antena Stars, iar vestea a fost dată de producătorii emisiunii chiar de ziua de naștere a prezentatoarei TV! Totuși, vedeta nu a fost concediată, ci doar a primit o surpriză din partea echipei sale de filmări. Iată despre ce este vorba!

Gabriela Cristea a trecut printr-o perioadă plină de reușite, atât pe plan familial, cât și din punct de vedere profesional. După ce a primit pe mâni o nouă emisiune matrimonială, vedeta a avut multe evenimente de celebrat. Începând cu ruperea turtei fiicei sale, Bella Victoria Margot, și sărbătorirea împlinirii vârstei de un an a celei mici, vedeta se pregătește pentru un moment emoționant al vieții sale: organizarea nunții. Gabriela Cristea plănuiește să îmbrace rochia de mireasă în curând, urmând să-și unească destinul de cel al lui Tavi Clonda în cadrul ceremoniei religioase din biserică, cei doi fiind deja căsătoriți  civil de ani buni.

Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV împlinește vineri, 26 octombrie, vârsta de 44 de ani! Astfel, ziua de naștere a Gabrielei Cristea a adus cu sine și multe surprize. Se pare că vedeta de la Antena Stars nu va mai ocupa fotoliul de moderator al emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, potrivit Spy News, producătorii emisiunii făcând acest anunț chiar în data în care Gabi își serbează ziua de naștere.

gabriela-cristea-te-iubesc-de-nu-te-vezi.jpg

Gabriela Cristea nu va mai modera emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”
Foto: Captură Antena Stars

Vedeta a primit o surpriză din partea echipei sale de filmări și a fost „răsfățată” în cadrul emisiunii difuzate în data în care Gabriela Cristea și-a serbat ziua de naștere. Astfel, aceasta nu a mai prezentat emisiunea, ci a ocupat scaunul de invitat de onoare în cadrul show-ului, alături de soțul ei, Tavi Clonda, și de fetița lor, Bella Victoria Margot.

Acest lucru s-a întâmplat însă numai în ziua de vineri, 27 octombie, Gabriela urmând să prezinte în continuare emisiunea până când va intra în concediu de maternitate.

gabi_cristea_tavi_clonda_familie.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda urmează să se căsătorească religios
Foto: Instagram

Tavi Clonda, declarație de dragoste pentru Gabriela Cristea, de ziua ei

Ziua Gabrielei Cristea a avut parte și de momente emoționante. După ce vestea că îndrăgita moderatoare a rămas fără emisiune a șocat pe toată lumea, neștiind nimeni că este vorba doar despre seara de vineri, Tavi Clonda, soțul ei, s-a gândit să mai îndulcească situația și să o facă pe Gabriela să uite de „supărare”. Tavi a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care îi făcea acesteia o declarație de dragoste în toată regula.

„La mulți ani, scumpa mea soție! Să fii sănătoasă, fercită, pentru că iubită și împlinită ești! Îți mulțumesc pentru că exiști, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că te-am întâlnit și am reușit să ne îndeplinim visele și să clădin cea mai frumoasă familie! Gabriela, te iubesc!”, a fost mesajul soțului Gabrielei Cristea.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Luna trecută, fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a împlinit un anișor. Micuța Victoria este extrem de cuminte, s-a deprins cu primii pași și deja pronunță câteva cuvinte, așa că celebrilor ei părinți le este mult mai ușor acum.

  • Gabriela Cristea încă mai trăieşte sub magia petrecerii de un an a fiicei sale, care a avut loc weekendul trecut. Prezentatoarea emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" de la Antena Stars i-a rupt turta Victoriei, iar îa momentul în care fetiţa a ales de pe tavă câteva obiecte, elebra ei mamă şi-a dat seama cât de mult seamănă cele două.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1