Când va îmbrăca Gabriela Cristea rochia de mireasă: «Dacă ne hotărâm, peste două săptămâni facem nunta»

gabi_cristea_2.jpg

Foto Instagram

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit în fața stării civile cu ani în urmă, însă cei doi nu au avut încă parte de ceremonia relgioasă. Cuplul a dorit mai întâi să se ocupe de evenimentele importante din viața micuței lor, Victoria, precum botezul și ruperea turtei, soții punându-se pe ei pe locul doi. Iată însă că acum a venit și marele moment în care Gabi Cristea și partenerul ei au decis să organizeze fericitul eveniment!

Astfel, Gabriela Cristea a dezvăluit că nunta ar putea să fie organizată chiar în două săptămâni, iar prezentatoarea TV va îmbrăca în curând rochia de mireasă la 44 de ani. Moderatoarea dorește să organizeze o ceremonie specială, însă a mărturisit că nu-și bate momentan capul cu alegerea rochiei pe care o va purta la ceremonie, deoarece cunoaște o croitoreasă pricepută care i-ar putea realiza orice concept de ținută dorește în aproximativ o săptămână.

[[{"fid":"3315264","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu organizat până acum nunta, deși sunt casătoriți civil","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu organizat până acum nunta, deși sunt casătoriți civil","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

În ceea ce privește atât ceremonia în sine, cât și oaspeții care se vor bucura alături de ei în unul dintre cele mai fericite momente ale vieții, Gabi și partenerul ei au optat pentru un cadru mai restrâns, invitând în jur de 20 de persoane. Gabi visează de mult timp la acest moment și a decis să-și creeze singură voalul de mireasă, mărturisind că se pricepe.

„O să vedem, nu mă agit foarte tare pentru că dacă noi ne hotărâm, peste două săptămâni facem nunta. Nu vrem să face petrecere mare, pentru 20 de persoane pot să rezerv orice restaurant, de rochie nu îmi fac probleme prea mari pentru că eu am avut un atelier de rochii de mireasă şi am o croitoreasă senzaţională care într-o săptămână îmi face orice rochie îmi doresc. Cu voal foarte lung, cred că o să mi-l fac singură. De obicei, la atelier, eu îmi lucram voalurile”, a declarat Gabriela Cristea, pentru revista Viva.

Loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea încă mai trăieşte sub magia petrecerii de un an a fiicei sale, care a avut loc weekendul trecut. Prezentatoarea emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" de la Antena Stars i-a rupt turta Victoriei, iar îa momentul în care fetiţa a ales de pe tavă câteva obiecte, elebra ei mamă şi-a dat seama cât de mult seamănă cele două.

  • Gabriela Cristea a organizat duminică, 23 septembrie, petrecerea de rupere de turtă a micuței ei, sărbătoarea fiind dublă având în vedere faptul că fetița a împlinit un anișor în aceeași zi. Evenimentul a fost unul special, deoarece părinții Bellei Victoria Margot au decis să renunțe la tradiții și să celebreze ruperea turtei fetiței lor într-un mod complet inedit, schimbând obiectele care se pun de obicei pe tăviță.