Cum va arăta nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda: «O să am o rochie de mireasă spectaculoasă!»

gabriela-cristea-1.jpg

Gabriela Cristea a dat detalii despre nunta sa, care va avea loc în toamnă, în luna octombrie cel mai probabil
Foto: Arhivă personală

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au botezat-o recent pe micuța lor, Victoria, iar abia acum se pot gândi și la ei înșiși. Cei doi sunt deja căsătoriți civil, însă mereu și-au dorit să oficieze această ceremonie și din punct de vedere religios. Cum inițial doreau o petrecere fastuoasă, până la umă au decis că nu cantitatea, ci calitatea primează.

Astfel, în ceea ce privește atât ceremonia în sine, cât și oaspeții care se vor bucura alături de ei, în unul dintre cele mai fericite momente ale vieții, Gabi și partenerul ei au optat pentru un cadru mai... restrâns. Invitată la Interviurile Viva, prezentatoarea TV a dat câteva detalii despre modul în care se va desfășura nunta, deși a mărturisit faptul că încă nu a pus la punct toate aspectele organizatorice. Moderatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” nu a fost foarte generoasă cu informațiile, dorind ca ceremonia să fie cât mai ascunsă de ochii curioșilor. Totuși, Gabi s-a lăudat cu rochia pe care o va purta la biserică, entuziasmată ca orice viitoare mireasă. În ceea ce privește ceremonia, vedeta a decis să cheme puțin invitați, în jur de 20, pentru a nu atrage foarte mult atenția asupra evenimentului. 

gabriela_cristea_familie.jpg

Gabriela Cristea a dorit întâi să o boteze pe Victoria, abia după aceea gândindu-se la planurile sale de nuntă
Foto Instagram

„O să vorbesc despre asta, deși nu vrem să facem o nuntă publică. Vrem să facem o nuntă doar pentru noi. Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem niște poze frumoase, să stăm cu fiica noastră. O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu știm data. Cred că o să fie în octombrie”, a susținut Gabriela Cristea.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea este o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și în ceea ce privește viața de familie pe care și-a dorit-o din tot sufletul, alături de soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi au împreună o fetiță, micuța Victoria, de care sunt foarte mândri. Cert este că, deși cei doi au așteptat un copil mult mai devreme în viață, soarta le-a năruit această dorință, la momentul respectiv.

  • Gabriela Cristea a explicat cum reușește să piardă kilogramele luate în plus după sarcină și care este meniul zilnic pe care îl are pe masă zi de zi. Prezentatoarea tv a mărturisit că este foarte frumos sentimentul de a da naștere unui copil și este foarte împlinită din acest motiv. Vedeta a explicat că i se întâmplă să nu respecte mereu mesele zilei deoarece are multă treabă în oraș.