Gabriela Cristea îi rupe turta fetiței ei într-un mod inedit! Iată ce schimbări aduce tradiției

gabriela_cristea_familie_3.jpg

Gabriela Cristea îi va rupe turta fetiței sale într-un mod inedit
Foto Instagram

Gabriela Cristea și partenerul ei, Tavi Clonda, s-au gândit să organizeze petrecerea de rupere de turtă a micuței lor într-un mod puțin mai diferit față de tradiționala ceremonie. Evenimentul va avea loc duminică, 23 septembrie, și va fi o dublă sărbătoare, având în vedere că cea mică va împlini un anișor. Așa cum Gabi Cristea a dezvăluit, petrecerea micuței Bella Victoria Margot se va desfășura departe de ochii curioșilor, fiind un eveniment privat și destul de restrâns, unde camerele de filmat vor fi interzise.

Ruperea turtei fiicei Gabrielei Cristea se va desfășura puțin mai diferit decât prevede obiceiul, după ce prezentatoarea TV și partenerul ei au decis să se abată puțin de la tradiție. Micuța va avea de ales câteva obiecte de pe o tăviță, așa cum se obișnuiește, acestea reprezentând personalitatea și cariera pe care cea mică le va avea în viitor, însă obiectele vor fi înlocuite cu unele mai...moderne, așa cum însăși mămica Bellei Victoria Margot a mărturisit. 

Împreună cu Tavi Clonda, vedeta a decis că vrea să renunţe la câteva tradiţii şi nu o să îi pună pe tăviţă celei mici obiectele clasice și consacrate pentru acest eveniment, ci ceva mai modern, care să relaţioneze mai mult cu meseriile „viitorului”.

gabi_cristea_2.jpg

Petrecerea va avea loc duminică, 23 septembrie
Foto Instagram

„Duminică îi rupem turta şi stăteam de vorbă cu Tavi ce să îi punem pe tăviţă. Ne gândeam să nu îi punem lucruri tradiţionale cum se puneau pe vremuri, foarfecă, pieptăn, şi ne tot gândeam ce am vrea să îi punem. Să ne adaptăm puţin şi la viaţa noastră, de acum. Totuși, o să-i pun ruj și parfum, că vreau să fie cochetă. Dar, în loc de pieptăn și foarfecă, vom alege microfon și telefon mobil. Și multe bijuterii din aur. Nu am definitivat lista, ne mai gândim”, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru revista Viva„Probabil că o să îi insuflăm spiritul acesta inovativ şi nou, şi spre modern. Încercăm să ţinem pasul”, a mai adăugat aceasta. 

În ceea ce privește evenimentul în sine, acesta nu va fi unul neapărat restrâns, însă va fi cu siguranță privat, organizat în propria curte, Gabi Cristea nevrând camere de filmat prin preajmă. Astfel, la petrecere vor participa doar familia și prietenii apropiaţi, presa fiind absentă. „Evenimentul nu o să fie chiar în familie. Va fi unul mediu, să zicem. Vor fi vreo 40 de invitaţi adulţi şi 20 de copii, dar o să fie un eveniment privat, în sensul că va fi la noi în curte. Şi vreau să fie pentru noi. Nu o să filmăm evenimentul, dar o să facem poze”, a mai adăugat Gabriela Cristea, pentru sursa anterior menționată. 

 

 

Loading...

Citește și

  • gabriela cristea pe banca in parc cu picioarele la vedere

    Joi, 20 septembrie, a fost petrecere mare la TNB, unde Antena 1 și-a lansat oficial grila de toamnă, în prezența vedetelor postului. Fotoreporterii Click! au surprins însă ceea ce toată lumea vrea să vadă, și anume pe celebrități, dincolo de lumina reflectoarelor, unde totul este perfect. Gabriela Cristea a oferit un show amuzant în fața Teatrului Național, din cauza tocurilor cui.

  • Deși au spus „Da” în fața Stării Civile în urmă cu aproximativ trei ani și jumătate, Gabi Cristea și Tavi Clonda nu au organizat încă ceremonia religioasă. Dar iată că prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” va îmbrăca rochia de mireasă curând! Nunta dintre cei doi va avea loc în mai puțin de două luni, iar Gabriela deja i-a pus anumite interdicții partenerului ei, în ceea ce privește petrecerea burlacilor.