Gabriela Cristea s-a pozat fără pic de machiaj, la primele ore ale dimineții. Doar Tavi Clonda o vede așa

gabi_cristea.jpg

gabi cristea
Gabriela Cristea nu a răspuns comentariilor jignitoare
Sursă foto: Arhivă personală

În epoca în care toate vedetele de pe Instagram folosesc filtre și artificii pentru a părea fără de cusur, Gabriela Cristea a ales să facă o mișcare îndrăzneață. Vedeta de 45 de ani s-a pozat la primele ore ale dimineții, fără pic de machiaj. Comentariile celor care îi urmăresc activitatea de pe internet s-au împărțit, ca de obicei, în două tabere, însă Gabriela nu a dat curs mesajelor răutăcioase și a preferat să le ignore.

Gabriela Cristea este activă în mediul online, acolo unde distribuie aproape zilnic fotografii cu ea, familia sau cu locurile pe care le vizitează. În plus, recent a decis să acorde timp pasiunii sale, gătitul, și a demarat un nou proiect- un vlog culinar în care dezvăluie rețete pentru diferite preparate. În general, conținutul pe care ea îl creează este apreciat de internauți, însă cele mai recente imagini încărcate i-au adus o mulțime de critici, ioar asta pentru că a ales să se pozeze la primele ore ale zilei fără pic de machiaj.

gabi-nemachiata.jpg

gabi cristea fara machiaj
Aceasta este fotografia care a atras comentarii negative
Sursă foto: Arhivă personală

 

Gabriela Cristea a distribuit câteva selfie-uri realizate la scurt timp după ce s-a trezit, așa cum numai soțul ei, Tavi Clonda, o vede și cum puține vedete se expun.

 

În timp ce unii au lăudat-o pentru curajul de care a dat dovadă în a se prezenta 100% naturală, alții au considerat că nu ar fi trebuit să distribuie imaginile pe rețelele sociale.

Gabriela Cristea a slăbit 20 de kilograme

gabi_9.jpg

gabi
Gabriela Cristea a slăbit 20 de kilograme și a revenit la ținutele sexy
Sursă foto: Arhivă personală

Până în toamna anului trecut, prezentatoarea tv a reușit deja să dea jos în jur de 15 kilograme, iar acum se poate lăuda că a scăpat de încă 5. Odată cu noul look, vedeta tv a revenit și la ținutele sexy, care îi pun în evidență trupul frumos.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1