Gabriela Cristea, despre indemnizațiile pentru mame: ”Suntem bune când cotizăm. Rușine”

cristea.jpg

Gabriela Cristea este extrem de revoltată de decizia guvernului Tudose în ceea ce privește indemnizația pentru mame
foto: Facebook

Gabriela Cristea urmează să devină mămică pentru prima dată. În mai puțin de două luni, prezentatoarea și Tavi Clonda vor avea primul copil, motiv pentru care aceasta este îngrijorată de viitorul acestuia. Anunțul că indemnizațiile pentru mame vor fi plafonate a înfuriat-o la culme și nu a mai tăcut.

Gabriela Cristea se gândește la viitorul copilului ei. Însărcinată în șapte luni, prezentatoarea se gândește că de-a lungul carierei sale în televiziune a cotizat și plătit taxe la stat, motiv pentru care se așteaptă ca statul să ia în calcul acest lucru.

Anunțul conform căruia pensiile indemnizațiile de creștere a copilului vo fi plafonate și că suma pe care o vor primi mamele nu vor depăși 8.5000 de lei a făcut-o pe Gabriela Cristea să ia cuvântul și să vorbească fără ocolișuri.

”Domnu’ Prim Ministru, vă place când Simona Halep își plătește contribuțiile la Stat? Aaa, Simona Halep, eu și alte femei care muncim din greu suntem bune doar să cotizăm?! Să vă fie rușine pentru afirmațiile și legile discriminatorii. Familiile nu fac copii doar în preajma alegerilor.

Doamna Ministru Vasilescu, dacă essi ar contribui, nu văd de ce să nu primească. Ar trebui să învățați că atunci când cereți (cu japca), trebuie să și returnați, așa cum facem cu toții...

Domnu Dragnea, parcă ați spus că nu sunteți de acord cu schimbarea legii; aaa, era tot o afirmație populistă.

Să vă fie rușine!!!”, a scris Gabriela revoltată, pe pagina ei de Facebook.

Guvernul Tudose a adoptat, în ședința de vineri, 4 august, ordonanța de urgență care prevede plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului la 8.500 lei. Plafonul se aplică începând cu drepturile aferente lunii septembrie 2017.

loading...
Loading...

Citește și