Gabriela Cristea, cu fiica cea mică în spital din cauza unei gastroenterocolite

gabriela-cristea-copil-spital.jpg

gabriela cristea la spital cu fiica cea mica
Gabriela Cristea s-a internat împreună cu fiica ei cea mică
foto: arhivă personală

Aniversare cu ghinion pentru Thea Iris Selena, fiica cea mică a Gabrielei Cristea. Chiar în ziua în care a împlinit șase luni, micuței i s-a făcut rău și a fost dusă de urgență la spital. Diagnostucul medicilor a fost: gastroenterocolită.

Gabriela Cristea s-a internat marți cu fiica ei cea mică într-un spital privat din Capitală, după ce Iris a fost diagnosticată cu gastroenterocolită. Simptomele au debutat brusc, la câteva ore după ce părinții și sora ei mai mare, Victoria (2 ani), au sărbătorit-o pentru că a împlinit șase luni.

”Trezit ieri dimineață cu chef de joacă, aniversat 6 luni, brusc febră pe la prânz, scaun moale, plecat la medic și pe drum regurgitat în mașină, internat urgent, tratament, noapte albă, febră mare dimineața la 5:00 și azi o luăm de la capat. Thea Iris Selena are gastroenterocolita”, a scris Gabi pe pagina personală de Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de fiica ei pe un pat de spital.

Gastroenterocolita, afecțiunea sezonului de vară-toamnă

Sezonul vară-toamnă se asociază cu frecvența maximă a cazurilor de enterocolită. Cel mai frecvent, simptomele sunt: diareea (emisia de scaune numeroase moi sau lichide, peste 4/zi), însoțite de crampe abodominale, grețuri, vărsături, de multe ori febră, frisoane și alterarea stării generale. În situații severe, pacientul se poate deshidrata, prin pierderea importantă de apă și săruri prin diaree si vărsături, caz în care necesită spitalizare de urgență. bebelușii sunt cei mai expuși pericolului de deshidratare, motiv pentru care în cazul lor internarea este obligatorie.

Citește și:

Chef după chef! Gabriela Cristea și Tavi Clonda o botează azi pe fiica lor cea mică, la două săptămâni de la nuntă

Gabriela Cristea nu își neglijează copiii nicio clipă. A alăptat-o la salon pe fiica cea mică, înainte de botez

Loading...

Citește și

  • Emoţii uriaşe ieri pentru Gabriela Cristea (44 de ani) şi Tavi Clonda (39 de ani). Vedetele şi-au botezat fiica născută pe 17 martie 2019 Thea Iris Selena, la o biserică din Corbeanca. Naşii cuplului, Cristina Şişcanu (34 de ani) şi Mădălin Ionescu (49 de ani), au pregătit în cele mai mici detalii evenimentul la care au venit peste 100 de invitaţi.

  • Zi mare pentru cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Cei doi şi-au unit destinele sâmbătă (24 august) într-o ceremonie religioasă emoţionantă. Deşi prezentatoarea şi cântăreţul sunt împreună cu acte oficiale din 2015, la patru ani distanţă de la momentul cununiei civile, cei doi au vrut să devină soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu.