Gabriela Cristea nu își neglijează copiii nicio clipă. A alăptat-o la salon pe fiica cea mică, înainte de botez

tavi-clonda-gabriela-cristea-vacanta.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își botează astăzi fetița

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își botează astăzi cea de-a doua fetiță , dar chiar și cu toate detaliile pe care au trebuit să le pună la punct ei nu și-au scăpat din ochi fiicele. Astfel că, fără nicio inhibiție, Gabriela Cristea și-a alăptat fiica chiar pe scaunul de la salonul de înfrumuseșare, acolo unde make-up artistul a avut grijă ca prezentatoarea tv să arate impecabil în această zi specială.

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii «Te iubesc de nu te vezi» de la Antena Stars a împărtășit cu fanii imagini de la pregătirile de botez, iar momentul în care ea și-a hrănit la sân fetița nu a lipsit de pe Instagram. Ea s-a lăsat filmată chiar și în acele momente și, naturală cum îi place vedetei să fie, a publicat clipurile pe rețelele de socializare.

După ce și-a hrănit bine fiica la salon, Gabriela Cristea a avut grijă și în mașină ca fiica ei să nu ducă lipsă de nimic, și a alăptată și în vehiculul cu care s-a îndreptat spre eveniment.

69711840_378168433111096_294169396799078400_n.jpg

Gabriela Cristea alăptează pe scaunul de la salon
Foto Instagram

Gabriela Cristea își botează fiica

"Azi o vom creştina pe fetiţa noastra cea mica, Iris! Să aveţi cu toţii o zi binecuvantată!", a scris Tavi Clonda pe Instagram. Gabriela Cristea și soțul ei o țin în petreceri anul acesta, astfel că, după nunta de pe 24 august, la scurt timp a venit și botezul fiicei lor cea mică. Nași micuței sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Ei s-au descurcat de minune în postura de părinți spirituali așa că au primit din nou această onoare, pentru surioara mai mică a Victoriei. 

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit. Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele, vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant. O amestecătură frumoasă”, au declarat cei doi la Agenția VIP. 

Meniu special ales de Gabriela Cristea pentru botez

Invitații vor fi răsfățați cu un meniu special, vor mânca preparate sofisticate, dar vor avea parte și de un program artistic plin de surprize. Printre felurile de mâncare servite la masa de botez se numără: somon cu creveți Black Tiger, catofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, legume dulci su sos de lemon butter, roast beef cu sos Remoulde și file de porc cu sos de prune. Preparatul vedetă de la botezul fetiței Gabriela Cristea va fi pulpă de rață cu garnitură de dauphinoise, propusă de Chef Jubile. 

 

Loading...

Citește și