FOTO Cât de mult seamănă fetițele Gabrielei Cristea! Fanii le-au confundat

gabriela-cristea-tavi-clonda-fetite.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie frumoasă
Foto Instagram

Micuțele Gabrielei Cristea seamănă ca două picături de apă! Cele două au trăsături atât de asemănătoare, încât admiratorii celor doi soți aproape le-au confundat. Iată imaginea care vorbește de la sine!

De când a venit pe lume și micuța Iris, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt de două ori mai fericiți, având în vedere că nu mai au mult de așteptat până când fetițele lor se vor putea juca împreună. Totuși, cei doi parteneri ar putea întâmpina „probleme” de la o vârstă anume, având în vedere că Iris pare copia în miniatură a Victoriei, cele două semănând atât de mult încât cuplul s-ar putea să nu mai poată să le diferențieze.

Cât de mult seamănă fetițele Gabrielei Cristea 

Nu au avut noroc de fetițe gemene, însă se pare că Gabi Cristea și soțul ei se bucură în prezent de o situație asemănătoare. Cu fiecare zi, se pare că micuța Iris se apropie din ce în ce mai mult de trăsăturile surioarei ei mai mari. Tavi Clonda a publicat recent o imagine cu chipul fetiței lui nou-născute, Thea Iris Selena, iar prietenii lui virtuali au crezut inițial că poza era de când Victoria era micuță, crezând că muzicianul era nostalgic. Descrierea pozei a fost cea care „a făcut lumină”, tăticul anunțând că în respectiva imagine este, de fapt, cea de-a doua fetiță a lui și a Gabrielei Cristea. 

gabriela-cristea-fetita-iris.jpg

Micuța Iris seamănă perfect cu surioara ei mai mare, Victoria
Foto Instagram

„Ce seamănă cu Victoria când era micuță! Să vă trăiască”, „Dacă nu vedeam scris în descriere -Iris-, ziceam că e Victoria. Și fetele mele semănau foarte mult când erau mici”, „Copia fidelă a Victoriei. Să vă bucurați de ele!”, „Este Victoria întreagă”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

gabriela-cristea-victoria.jpg

Victoria, fetița cea mare a soților
Foto Instagram

Gabriela Cristea, mămica fericită a două fetițe 

Vedeta a povestit, pentru revista Viva, cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit din nou mamă. „Experiența de mamă nu se compară cu absolut nimic, este o experiență nouă pentru care tu crezi că ești pregătit, dar, de fapt, niciodată nu ești suficient de pregătit. Iar experiența cu doi copii este una despre care aș putea să vorbesc cinci zile de aici înainte.

gabriela-cristea-victoria-mica3.jpg

Victoria, când era micuță
Foto Instagram

Nu e ușor, e chiar destul de complicat, pentru că una plânge, cealaltă vrea de mâncare, una doarme, cealaltă vrea joacă, și așa mai departe, dar important este că, la sfârșitul zilei, ești foarte mulțumit când te duci și le pupi pe amândouă pe frunte, când le vezi că dorm și când, în sfârșit, ai timp pentru tine”, a declarat Gabriela Cristea. „Nu mai este chiar atât de complicat la al doilea copil, față de cum a fost la primul, pentru că mi-au dispărut temerile, mi-au dispărut multe dintre angoase”, a adăugat aceasta. 

Loading...

Citește și

  • Deși are doar o lună, cea de-a doua fetița a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda este deja răsfățata familiei! Cei doi părinți sunt „topiți” după minunea lor și deja s-au gândit să îi organzeze micuței și petrecerea de botez, chiar dacă înainte să afle că este însărcinată pentru a doua oară Gabi Cristea era în planuri de nuntă. Vedeta TV a explicat că nu și-ar dori să unească cele două mari evenimente într-o singură petrecere, deoarece vrea ca micuța ei să fie în centrul atenției în ziua creștinării.

  • Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o relație frumoasă, care a pus bazele întemeierii unei familii la fel de frumoase: cei doi au împreună două micuțe pe care le adoră și cu care se mândresc ori de câte ori pot. Dar oare care să fie secretul unui mariaj fericit și de lungă durată? Tavi Clonda a explicat ce metode funcționează pentru el și partenera lui de viață. Iată declarațiile!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1