Gabi Cristea și Tavi Clonda, prima vacanță peste hotare cu fiica lor. «A fost frumos, dar nu mai mergem»

gabi_cristea_tavi_clonda_fetita.jpg

gabi cristea tavi clonda fetita
Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în 2015
Foto: arhivă personală

Fiica lor nu a împlinit nici un an, dar Gabi Cristea și Tavi Clonda și-au luat inima-n dinți și au plecat în prima vacanță peste hotare cu micuța lor. Au ales un resort din Turcia, acolo unde s-au simțit minunat și s-au putut relaxa cu adevărat.

Pentru că Victoria este prea mică, aceasta și-a pierdut răbdarea rapid când a trebuit să aștepte alături de părinții ei în aeroport, așa că a început să se agite și să facă gălăgie, lucruri care i-au nemulțumit pe unii dintre pasageri. Asta i-a descurajat un pic pe Gabriela și Tavi, motiv pentru care au decis să nu mai meargă curând în aceeași destinație, pentru a nu o mai stresa pe fetiță.

"Am fost în vacanţă în Turcia, am fi vrut să mergem în Grecia. În primul an am zis să mergem cu avionul, că e mai comod pentru copil. A fost tare frumos, dar nu mai mergem. Am stat la un resort, unde aveai totul la-ndemână. Nouă ne place să vedem mai multe plaje, să ecplorăm, să nu stăm într-un singur loc. A fost bine, Victoria a fost super fericită. La întoarcere am avut întârziere vreo oră, am stat prin aeroport, a fost complicat, toată lumea era ruptă de oboseală. Erau nişte oameni în vârstă care voiau să doarmă şi fiică-mea făcea gălăgie", a povestit Gabriela Cristea în emisiunea "Prietenii de la 11", acolo unde a fost însoțită de Tavi Clonda și de fiica lor, Bella Victoria Margot.

 

Loading...

Citește și

  • Deși au spus „Da” în fața Stării Civile în urmă cu aproximativ trei ani și jumătate, Gabi Cristea și Tavi Clonda nu au organizat încă ceremonia religioasă. Dar iată că prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” va îmbrăca rochia de mireasă curând! Nunta dintre cei doi va avea loc în mai puțin de două luni, iar Gabriela deja i-a pus anumite interdicții partenerului ei, în ceea ce privește petrecerea burlacilor.

  • Gabriela Cristea a vorbit despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă, la cununia religioasă. Ea a mărturisit că visează la acest lucru de foarte mult timp, iar soțul ei i-a promis acest lucru deja. Cei doi au făcut doar cununia civilă momentan, dar abia așteaptă să se cunune religios.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1