Gabi Cristea şi-a făcut soţul «bonă» pentru fetiţa de 8 luni

2-3-bd-1-tavi-gabi.jpg

Gabi Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi pe 23 septembrie 2017. Victoria Bella Margot le-a schimbat viaţa

A început de luni, 28 mai, să prezinte emisiunea de la Antena Stars, aşa că Tavi Clonda s-a ocupat exemplar de micuţa Victoria. De luni, Tavi Clonda este tătic cu normă întreagă! Gabriela Cristea a revenit rapid din concediul postnatal, la cârma noii emisiuni “Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars, aşa că tăticul are rol şi de bonă. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solistul pop-rock prin parc cu prinţesa lui, în plină acţiune!

Ce mândreţe de bărbat are Gabriela Cristea (43 de ani)! După imaginile surprinse de fotoreporterii Click! am putea spune că Tavi Clonda (39 de ani) se descurcă mai ceva ca o dădacă. Zilele trecute, tăticul cântăreţ şi-a scos la plimbare bijuteria de fetiţă prin parcul Herăstrău şi a fost surprinzător modul în care şi-a folosit cele două mâini, fără să depindă de vreun ajutor.

2-3-bd-2.jpg

Tavi Clonda apare în parc, împingând la cărucior
Foto: Mihai Ionescu

 

A condus, a parcat, a scos căruciorul din portbagaj, a montat landoul, apoi a luat-o pe Bella Victoria Margot în braţe, i-a dat un pupic şi a aşezat-o grijuliu în “vehiculul” cu patru roţi, nu înainte însă să-i pună o jucărioară în mână!

2-3-bd-3.jpg

O manevrează pe micuţă ca pe un bibelou preţios
Foto: Mihai Ionescu

 

Pot părea obositoare toate aceste lucruri pentru un bărbat care ar vrea să-şi petreacă weekendul lângă o sticlă de bere rece, însă iată că biberonul cu lăpticul cald al copilului e mult mai important pentru Clonda. Se spune că o familie funcţionează perfect când fiecare dintre părţi se susţine reciproc. Iată că este şi cazul cuplului Gabi Cristea şi Tavi Clonda, iar celebra vedetă a recunoscut ferm că soţul îi este un real ajutor, mai ales de când s-a întors la muncă.

2-3-bd-4.jpg

Se descurcă perfect cu hamurile căruciorului
Foto: Mihai Ionescu

 

“Soţul meu mă sprijină în orice situaţie, el mă susţine 100% când poate, iar când el nu va putea, vom apela la ajutorul apropiaţilor pentru a avea grijă de Victoria”, a declarat Cristea, care ieri a apărut la Antena Stars în calitate de prezentatoare a show-lui matrimonial “Te iubesc de nu te vezi”, difuzat la orele 18.45 de luni până sâmbătă. După mai bine de opt luni pe care le-a petrecut acasă cu fetiţa ei Bella Victoria Margot, bruneta nu a revenit la Kanal D, la cârma emisiunii “Te vreau lângă mine”, ci direct la trustul unde a devenit cunoscută şi unde prezintă un show similar celui pe care l-a lăsat rivalei sale Bianca Drăguşanu.

2-3-bd-5.jpg

Gabriela, şedinţă foto pentru noua emisiune

 

Şase zile din şapte Cristea este la serviciu, aşa că o bonă îi este extrem de necesară, însă iată că nu a vrut să apeleze la un ajutor străin. Şi-a lăsat fiica în grija soţului ei, iar el pare să se descurce impecabil cu activităţi precum plimbatul copilului, schimbatul pamperşilor sau hrănirea lui. Cu un astfel de sprijin, Gabriela Cristea i-ar putea face şi un frăţior micuţei Voctoria.  

Bianca Drăguşanu i-a luat emisiunea lui Cristea, la Kanal D

2-3-bd-6-dragusanca.jpg

Bianca, la serviciu, cu micuţa Natalia Sofia

 

În 2012, show-ul matrimonial “Te vreau lângă mine” a debutat la Kanal D având-o ca prezentatoare pe Niculina Stoican, apoi pe soţii Viorica şi Ioniţă de la Clejani. Pentru că nu făceau rating, turcii i-au înlocuit cu Gabriela Cristea, care a reuşit să plaseze emisiunea în topul audienţelor. Anul trecut, după ce a născut, vedeta şi-a luat concediu de creştere a copilului, aşa că doar cu o săptămână înainte să devină mămică i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, pe care turcii au decis să o păstreze.

Astfel, când Gabriela se pregătea să revină din concediul de maternitate, s-a lovit de refuzul patronilor. Bianca are o fetiţă de aproape doi ani, pe nume Natalia Sofia şi pe care a decis să o lase în grija mamei sale. După cum se ştie, blonda e colegă cu fostul ei soţ, căci Victor Slav prezintă “Wowbiz”, la acelaşi post tv.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1