Gabi Cristea, reacție la articolul despre salariul ei: «Doamna ministru, sunteți într-o eroare gravă»

gabriela_cristea1.jpg

gabriela cristea
Gabriela Cristea
foto: arhiva personală

Gabriela Cristea și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, au început un adevărat război de replici pe o rețea socială. Totul a pornit după reacțiile controversate făcute de politiciană cu privire la indemnizația pentru creșterea copilului.

Prezentatoarea Tv a fost revoltată să audă replica „puteam să nu o mai dăm” spusă de Lia Olguța Vasilescu, și a scris un mesaj acid pe profilul personal. Ca răspuns, politiciana a distribuit un articol cu privire la salariul Gabrielei Cristea.

Cea mai recentă replică a fost dată de vedetă, care văzând articolul „fals” a ținut să facă câteva precizări cu privire la banii pe care îi câștigă din televiziune și la reacția ministrului Muncii.

„Doamna ministru, vă atrag atenția asupra faptului că sunteți într-o eroare gravă distribuind acest articol pe pagina dumneavoastră de Facebook. Sinceră să fiu, nu înțeleg cum de vă puteți permite să susțineți un articol bazat doar pe speculații fără fundament legal și să faceți afirmații insinuante la adresa mea. Vă informez asupra faptului că sumele speculate în acest articol sunt false.

În altă ordine de idei, vă spun că toate resursele mele financiare au taxele și impozitele plătite la zi și provin din mediul privat. Nu încasez și nu am solicitat bani de la bugetul de stat.

Consider că avței lucruri mai importante de făcut decât să comentați «fără comentariu» o știre tip tabloid, în încercarea dumneavoastră de a induce populația într-o falsă eroare cu privire la veniturile mele.

Vă atrag atenția asupra faptului că eu nu fac afirmații publice pe banii dumneavoastră, dar sunt îndreptățită să vă trag la răspundere pentru felul cum gestionați Ministerul Muncii, pentru că dumneavoastră aveți o felie grasă din bugetul de stat, buget ce este alimentat din taxele și impozitele plătite de contribuabili, implicit de către mine. Mi-ar plăcea să văd că sunteți un om cu coloană vertebrală, care își asumă chiar și afirmațiile sau insinuările nefericite.

Gabriela Cristea – cetățean și contribuabil”, a scris prezentatoarea.

Loading...

Citește și