Gabi Bădălău a făcut testul antidrog la INML. Joi are loc audierea martorilor în procesul pentru custodie

claudia-patrascanu-gabi_badalau.jpg

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au decis să pună punct căsniciei, la trei ani de la nuntă
foto: Instagram

Gabi Bădălău i-a făcut astăzi pe plac Claudiei Pătrășcanu și a mers la INML, dar și la o clinică privată, pentru a face testul toxicologic. Claudia Pătrășcanu a solicitat în instanță ca fostul ei soț, cu care se află în proces pentru custodia copiilor, să facă testul anti drog, solista susținând că acesta ar consuma frecvent substanțe interzise și chiar că ar fi venit să ia cei doi copii sub influența acestor substanțe.

”Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (nr. INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns, am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție... nu am refuzat absolut nimic”, a declarat Gabi Bădălău jurnaliștilor, la ieșirea de la INML, potrivit Antena Stars. Testul anti drog efectuat de Bădălău la o clinica privată a ieșit negativ. Acesta nu este însă recunoscut in instanță.

buletin_analize.jpg

Testul anti drog efectuat de Gabi Bădălău la o clinica privată a ieșit negativ. Acesta nu este însă recunoscut in instanță
foto: Spynews.ro

Gabi Bădălău: "Probabil într-un an o să-mi refac viața"

Mâine (joi, 21 ianuarie) va avea loc un nou termen în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, privind încredințarea custodiei celor doi copii. „Mâine va avea loc audierea martorilor. Voi aduce martori din preajma copiilor și a familiei mele”, a mai adăugat Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău a făcut declarații și despre o posibilă căsătorie în viitor, asta după ce Claudia Pătrășcanu a divulgat că acesta intenționează să se căsătorească cât de curând cu noua iubită Bianca Drăgușanu. ”Vreau să opresc circul ăsta. Prioritatea mea sunt copiii mei. Probabil într-un an o să-mi refac viața. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul, să se termine circul. Copiii au un viitor mai bun lângă mine”, a mai spus acesta.

Citește și:

Gabi Bădălau, dezvăluiri despre divorțul de Claudia: «Recunosc că am înșelat-o! Mi-a cerut 15.000 de euro și un apartament»

Gabi Bădălău a răbufnit în scandalul divorțului de Claudia Pătrășcanu!: „O să fac testul anti drog din firul de păr, cum vrea ea!”

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău încep lupta pe copii și pe avere! Își dispută partajul și programul de vizită al celor doi băieți

Bianca Drăgușanu recunoaște relația cu Gabi Bădălău: „Da, mă mărit! A treia oară o să fie cu noroc”

Loading...
 
 

Citește și

  • Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău divorțează, iar fosta solistă a dezvăluit cât de greu i-a fost în timpul căsniciei să țină pasul cu felul de a fi al soțului ei. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a explicat cum a arătat perioada căsniciei dintre cei doi, însă la scurt timp după postarea făcută de ea pe Facebook, iată că a venit și timpul ca Gabi Bădălău să reacționeze.

  • O nouă etapă în procesul de divorţ şi custodie dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabriel Bădălău s-a derulat joi, 10 decembrie, când a vut loc o nouă înfăţişare la tribunal. Au fost audiaţi martorii lui Bădălău, adică menajera, iar magistraţii au dispus ca bărbatul să facă testul anti-drog. Finalul s-a lăsat cu scântei şi ameninţări din partea artistei care anunţă dezvăluiri şocante, considerând că i se fac nedreptăţi, iar fostul soţ e favorizat datorită influenţei pe care o are tatăl acestuia, Niculae Bădălău. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1