Gabi Bădălau, dezvăluiri despre divorțul de Claudia: «Recunosc că am înșelat-o! Mi-a cerut 15.000 de euro și un apartament»

claudia_si_gabi.jpg

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu
Bădălău a explodat pentru prima dată și a făcut declarații incendiare despre lupta pentru custodia pentru celor doi copii ai lor
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a atins apogeul, iar afaceristul face primele declarații incendiare despre relația lui cu fosta solistă de la trupa Sexxy. Gabi Bădălău s-a întors vineri din Dubai la brațul Biancăi Drăgușanu, cei doi fiind surprinși de paparazzi pe aeroport. Imediat, Gabi Bădălău s-a îndreptat spre Constanța, la casa Claudiei Pătrășcanu, de unde trebuia să-și ia copiii, pe care nu-i văzuse de două săptămâni, conform termenului dat de instanță. Claudia Pătrășcanu, cu care este în divorț nu i-a dat însă copiii. “Azi așteptam copiii acasă, rezervasem să-i duc la munte. Am stat până la 5 la poartă. Nu m-a lăsat nici să-i văd. După două săptămâni de stat la ea, copiii sunt influențați. Copiii când vin la mine îmi zic.! De șase luni m-a blocat pe video, nu pot să-i vâd pe video. De doi ani de zile eu îi susțin financiar și pe ea , și pe copii. Nu le lipsește nimic copiilor și nici ei” a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars, la emisiunea lui Dan Capatos.

Bădălău a explodat pentru prima dată și a făcut declarații incendiare despre lupta pentru custodia pentru celor doi copii ai lor. “O să-i fac plângere penală. Claudia mă șantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro și un apartament, plus cheltuieli cu școala copiilor”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show. Gabi Bădălău susține că soția sa își dorește custodia exclusivă a celor doi băieți ai lor. Pentru asta, la ultima înfățișare la tribunal, Claudia a cerut testul anti drog susținând că Gabi Bădălău se droghează.
“Am înțeles că ea ar vrea custodie exclusivă, de aceea mă acuză că sunt traficant. Luni am programare la IML să fac testul antidrog. În nici un caz nu pot să-i dau 15 000 de euro, eu consider că-i ajung 2000-3000 de euro. Eu plătesc tot, școala copiilor, tot. Veniturile mele legale nu sunt așa de mari ca să-i dau 15.000 de euro. La cum se poartă acum, cred că s-a măritat cu mine pentru bani”, a mai spus Gabi Bădălău, la aceeași emisiune.

Bădălău:” Claudia mi-a făcut plângeri la DNA”

Omul de afaceri și-a acuzat fosta soție că i-ar fi făcut plângeri la DNA, după ce l-ar fi înregistrat în propria casă. “Eu nu am încredere în ea, ea ne inregistra în casă când vorbeam de afaceri, trimitea la DNA. Am fost chemat la DNA. M-au audiat și am primit neînceperea urmăririi penale. Ce înseamnă “prăduiala” asta? Ferească Dumnezeu să mă apuc să dau înregistrări cu ea! Am ajuns la disperare! Ea a încercat să ne împăcâm, dar nu o pot ierta”, a mai spus Gabi Bădălău. Acesta a recunoscut în premieră și care a fost motivul care a dus la divorț. “Ea a fost respectată la noi acasă. A avut nu știu câte bone, eu nu am dat o palmă niciunei femei, părinții mei o tratau bine. Ce carieră avea ea? Era vreo Delia să cânte pe 10000 de euro? Recunosc că am înșelat -o! De atunci trăiam numai în stres. Mă punea să-i dau video unde merg”, a mai dezvăluit acesta.

“A zăpăcit-o cu mesaje pe Bianca!”

Deși inițial a vrut să-și ia copiii și chiar pe Claudia Pătrășcanu în Dubai, aceasta a refuzat. Așa se face că în vacanță Gabi Bădălău s-a apropiat foarte mult de Bianca Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, de altfel, că cei doi plănuiesc să se căsătorească. “Nu-mi place să vorbesc de viața personală. Dar a zăpăcit-o pe Bianca cu mesaje Claudia”, a adăugat Bădălău.

Claudia Pătrășcanu: ”Minte, nu i-am cerut atâția bani!”

Claudia Pătrășcanu nu s-a putut abține și i-a dat replica în direct lui Gabi Bădălău. “Ce a spus acum Gabi înțeleg că el încă are ură pe mine. I-am făcut plângere pentru amenințare cu moartea, că nu respectă programul de întâlnire cu copiii. Mă șochează ce spune Gabi cu plângerile făcute de mine la DNA. Eu nu l -am înregistrat niciodată, nu aveam când, pentru că el nu venea acasă. Dacă Gabi face așa afirmații, să vină cu dovezi. Azi trebuia să vină să copiii. Le-am făcut valiza. I-am pregătit și întrebați-l cum plângeau copiii. Copiii vin și spun ce spune Gabi despre mine, că sunt urâtă și proastă. Există un contract de mediere. Eu nu i -am cerut banii ăia, 15 000 de euro. Să vină cu hârtia. Eu nu trăiesc din cele 25 de milioane pe lună pe care ni le dă Gabi. În 2019, el și-a făcut acea amantă, a fost un scandal monstru. Văzând cât a cheltuit cu acea amantă, eu am cerut o sumă, dar nu așa de mare. Este mincinos! Eu mi-am dorit acest divorț. El a venit acum două săptâmâni la mine și a sărit să mă pupe”, a declarat Claudia, în aceeași emisiune la Antena Stars.
Claudia a negat și că i-ar fi trimis mesaje Biancăi Drăgușanu. “Nu știu ce mesaj i-am trimis eu Biancăi. Pe mine nu mă interesează relația lui cu Bianca Drăgușanu. Nu am jignit-o. Să dea ea mesajele. Dinspre partea mea să fie bărbat și să divorțeze mai repede. Probabil că in curând Bianca va sta la masă cu copiii mei”, a mai spus Claudia.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1