Gabi Bădălău a răbufnit în scandalul divorțului de Claudia Pătrășcanu!: „O să fac testul anti drog din firul de păr, cum vrea ea!”

gabi-badalau.jpg

Gabi Bădălău
Gabi Bădălău
Sursa foto: Realitatea

De un an și patru luni, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu duc un război prin tribunale pentru stabilirea custodiei băieților lor, iar ultima înfățișare din procesul de divorț a agitat spiritele și mai tare între cei doi. Invitat azi, 7 ianuarie, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Gabi Bădălău și-a spus punctul de vedere.

Claudia Pătrășcanu îi cere în mod public lui Gabi Bădălău să facă testul anti-drog, pe motiv că acesta ar consuma frecvent substanțe interzise, chiar și atunci când vine să-și vadă copiii. Claudia vrea ca Gabi Bădălău să facă testul la IML și nu la vreo clinică privată, unde, spune ea, acesta ar putea influența rezultatul datorită faptului că face parte dintr-o familie influentă. Gabi Bădălău s-a decis să rupă tăcerea în scandalul mult-mediatizatului divorț.

„Cum ajung în România promit să merg direct la IML și la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soția mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanță doamna președintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei”, a declarat Gabi Bădălău, în direct, prin telefon, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Claudia Pătrășcanu se zbate de un an și patru luni să obțină custodia celor doi băieți, Nicholas și Gabriel, pe care îi are cu Gabi Bădălău. Acesta are deja dreptul obținut în instanță să-și vadă copii două week-enduri pe lună, însă își dorește să obțină dreptul de a sta cu aceștia două săptămâni în fiecare lună. ”Eu îmi doresc o educație, un viitor bun pentru copiii noștri, îmi doresc să se liniștească și Claudia, pentru că o ține cu circul ei de doi ani. Mergem în instanță, eu voi respecta decizia instanței. Eu sunt convins că băieții noștri au un viitor mai bun lângă mine și langă familia mea. Asta nu înseamnă ca ea nu e o mamă cum trebuie. Nu vreau să intru în jocul ei și aberațiile ei de pe Facebook”, a mai declarat Gabi Bădălău.

Invitată în platou la emisiunea „La Măruță”, Claudia l-a acuzat pe Gabi Bădălău că ar conduce fără permis. „Poate sa facă o plângere și pentru asta, nu are nici o relevanță. Eu am permis, conduc”, a subliniat acesta.

„Nu sunt cu Bianca, suntem doar prieteni”

Cu acest prilej, Gabi Bădălău a dezmințit zvonul că s-ar fi cuplat de Revelion cu Bianca Drăgușanu, în Dubai, acolo unde este încă în vacanță. „În Dubai e jumătate de București, hai să fim serioși. Nu știu la ce hotel stă Bianca, m-am întâlnit cu ea întâmplător, așa cum m-am văzut și cu Denisa de la Bambi. Sunt prieten cu Bianca, avem o relație civilizată”, a mai spus acesta.

Citește și:

Reacția lui Gabi Bădălău la afirmațiile dure făcute de Claudia Pătrășcanu: «Îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău»

Claudia Pătrăşcanu, divorţ dificil de Gabi Bădălău: «Îmi trimite mesaje de ameninţare din vacanţele cu diferite doamne»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1