Bianca Drăgușanu recunoaște relația cu Gabi Bădălău: „Da, mă mărit! A treia oară o să fie cu noroc”

bianca_dragusanu_fund.png

Bianca Drăgușanu
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bianca Drăgușanu este pe punctul să bifeze a treia căsătorie! Blonda a făcut lumină și a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor în aceste zile: dacă se mărită sau nu cu Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cuplat în vacanța petrecută împreună în Maldive. Cea care i-a dat de gol și a divulgat planul căsătoriei celor doi îndrăgostiți este fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. „Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a declarat Bianca Drăgușanu marți, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Bianca a explicat cum a ajuns să plece în Maldive cu Gabi Bădălău, după ce ea plecase inițial singură în vacanță, la prietena ei Ramona Gabor, în Dubai. „Eu îmi permit orice fel de vacanță, am plecat singură în Dubai și de acolo am plecat cu cineva într-o altă vacanță. O lună am stat într-o vacanță. Nu a fost planificat. Am zis că vreau în Maldive, că vreau poze mișto. Eu am mers la prietena mea, Ramona Gabor, dar ea nu a vrut în Maldive”, a mai spus Bianca.

gabi-badalau.jpg

Gabi Bădălău
Gabi Bădălău
Sursa foto: Realitatea

"Bărbatul din viața mea trebuie să-mi pună lumea la picioare"

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre fostele ei căsătorii, inclusiv despre cea cu omul de afaceri Alex Bodi, de care s-a despărțit chiar înainte ca acesta să fie saltat de mascați. „A doua căsătorie fuse și se duse! Bărbații din viața mea m-au iubit exagerat și au dat în alte extreme. După unii mi-a părut rău, și acum îmi pare. Dar nu mă mai întorc. Sunt ca un căluț sălbatic, în momentul în care mă va îmblânzi bărbatul voi fi a lui. Îmi doresc o familie, liniște, tânjesc după Crăciunul cu familia, cu copiii, la masă. Pot fi potolită prin iubire. Eu tânjesc după un echilibru. Bărbatul din viața mea trebuie să-mi pună lumea la picioare, să mă facă să mă simt ca o prințesă, să existe respect, loialitate și fidelitate. Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu!”, a adăugat Bianca. Ea a mai fost căsătorită și cu Victor Slav, cu care are o fetiță superbă.

Botezatu, nașul Biancăi?

Bianca Drăgușanu a divulgat că are deja și o pereche de nași pentru nunta cu Gabi Bădălău. Inițial, Cătălin Botezatu îi propusese să o nășească el.

„Tot timpul mi-e dor de tine, poți conta pe mine până la capătul vieții noastre. Ești creația mea. Știi ce mi-ai zis înainte să te măriți prima oară? Mi-ai zis că indiferent cu cine te-ai mărita, dragostea vieții tale rămân eu”, a spus Botezatu la Kanal D.

Citește și:

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre căsătoria dintre fostul ei soț și Bianca: "Mi-a confirmat"

Gabi Bădălău a răbufnit în scandalul divorțului de Claudia Pătrășcanu!: „O să fac testul anti drog din firul de păr, cum vrea ea!”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

    Degeaba și-a mărit fundul! Bianca Drăgușanu (38 de ani) a fost părăsită din nou de Alex Bodi (35 de ani), iar ruptura pare să fie definitivă.

  • Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

    Alex Bodi (35 ani) cunoscutul om de afaceri și iubitul Biancăi Drăgușanu (38 ani) a avut astăzi probleme cu legea. Polițiștii l-au prins în timp ce conducea bolidul din dotare cu 104 km/h prin Capitală. Se pare că acesta trebuia să fie în izolare la domiciliu, în perioada 13-25 iunie, pentru că este proaspăt întors din străinătate! Conform procedurilor, în starea de alertă, iubitul Biancăi Drăgușanu a fost verificat în baza de date a Direcției de Sănătate Publică și s-a constatat că trebuie să fie în izolare. Concluzia? Bodi a primit amendă de peste 2.000 de lei, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost dus într-un centru de carantină. Ce părere are Bianca Drăgușanu despre acest lucru și dacă sare sau nu în apărarea fostului său soț, frumoasa vedetă a făcut mai multe declarații, exclusiv pentru Click!.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5