Fundul lui Lili Sandu a eclipsat toată plaja. Așa un bombeu n-ai cum să obții la estetician!

lilisandu_2.jpg

lili sandu
Lili Sandu, ipostaze incendiare pe plajă
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Lili Sandu (37 de ani) este mereu o apariție senzațională când e surprinsă îmbrăcată sumar. Frumoasa brunetă și-a etalat posteriorul foarte sexy la plajă, vedeta părând că se distrează de minune.

Nu știm ce a fost mai fierbinte, nisipul de pe plajă, sau formele apetisante ale fostei concurente de la "Ferma vedetelor". Lili Sandu a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care și-a pozat fundul bombat.

lili_sandu.jpg

lili sandu
Lili Sandu și-a etalat posteriorul pe plajă
Foto Instagram

Fiind probabil în compania iubitului său, Silviu Tolu, cântăreței pare că îi priește la nebunie relația. Dragostea o face să strălucească și pare mai sexy ca niciodată.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • Lili Sandu ferma vorbeste lumea

    Fostă concurentă la „Ferma vedetelor” – sezonul filmat în Cipru -, Lili Sandu (37 de ani) e pe val, chiar dacă nu a revenit în România cu premiul cel mare, 50.000 de euro. PRO TV i-a oferit o nouă șansă, într-un important show de televiziune.

  • lili sandu silviu tolu

    Lili Sandu (37 de ani) a pus mâna pe un tinerel frumos foc și cunoscut pe plan internațional. Silviu Tolu este model de talie mondială, are doar 25 de ani și niște ochi care au cucerit-o pe fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor". Discretă cu relația sa, Lili nu a lăsat dovezile de dragoste să circule în voie pe Internet, acolo unde publică tot felul de poze din vacanțe, dar iubitul ei nu s-a abținut și a arătat lumii întregi că o are la inimă pe actriță.