Fuego și-a îmbrăcat ramele tablourilor în foiță de aur! Iată motivele

fuego_tablouri.jpg

Paul Surugiu și-a îmbrăcat ramele tablourilor în foiță de aur, pentru o expoziție
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Artistul de muzică romantică Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a decis să ornamenteze ramele operelor proprii cu foiță de aur. Însă, un gest care ar putea părea excentric, ascunde în spatele său intențiile nobile ale cântărețului.

După ce și-a descoperit chemarea pentru pictură, Paul Surugiu a decis să-și folosească talentul în scopuri mărețe. Artistul și-a luat în serios hobby-ul și a avut, până în prezent, mai multe expoziții, unde picturile sale au putut fi admirate și cumpărate. Prin intermediul proiectelor sale, Fuego a făcut din pasiunea sa pentru pictură o întreagă misiune salvatoare pentru mulți tineri talentați, care se aflau la început de drum. Artistul i-a încurajat pe aceștia și i-a susținut și din punct de vedere financiar, din fondurile obținute în urma vernisajelor sale.

Astfel, o simplă înclinație către artă l-a făcut pe Paul Surugiu să pună bazele proiectului ART BY FUEGO, care a ajutat la promovarea a peste 150 de tinere talente și nu numai. Fuego a ajutat, de-a lungul timpului, și artiști autohtoni precum Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson, și pe Ilie Micolov, cu probleme cardiace. „Tablourile mele găsesc mereu o parte de suflet pe care să o aline, găsesc un fragment din inima mea pe care să-l dăruiască celor din jur”, a declarat Fuego, care a ajuns la a 12-a expoziție de picturi. 

fuego1.jpg

Paul Surugiu și-a transformat arta în mijloc de susținere financiară al tinerilor aflați la început
Foto: Facebook

Pentru a tablourile sale să prindă o notă de noblețe, artistul a decis să le încrusteze cu foiță de aur, acest lucru putând să ajute la atragerea eventualilor cumpărători, în viitor, pentru ca proiectul său să-și poată continua acțiunile de binefacere. „Tablourile mele spun povești! Așa îmi place să cred, mai ales că e o joacă benefică și constructivă, care mă relaxează și-mi ocupă cu folos timpul liber! Am ales să înnobilez câteva cu rame spectaculoase, din lemn de pin, în foiță de aur, pentru a le oferi un aer regal! Le voi prezenta pe 24 mai, la Brașov, într-un bal al artelor – Chemarea dragostei, acolo unde premiem mai multe personalități, ne bucurăm de frumos și de muzică bună și suntem alături de trei talente remarcabile!”, a explicat Fuego, pentru revista VIVA

Amintindu-și cât de greu i-a fost la început, înainte de debutul în domeniul muzical, Fuego susține, atât moral, cât și financiar, tinerii pe care îi consideră ca fiind adevărate valori, cu care România se poate mândri. „Cred în puterea binelui și aleg să fac asta tocmai pentru că știu cât înseamnă un ajutor! Am sprijinit prin acest proiect peste 150 de tineri talentați, din diverse domenii, oferindu-le o bucurie, șansa de a continua și de a excela! Consider că în ei stă viitorul nostru și mi-aș dori să fim mai mulți cei ce facem asta, pentru că e nevoie de un suflu nou și, credeți-mă, avem adevărate genii în rândul generațiilor ce vin! Pictura e pentru mine un mod de exprimare, o inspirație și o posibilitate de a investi în viitor!”, a susținut artistul.

fuego2.jpg

Fuego pictează adesea tablouri cu motive florale
Foto: Arhivă personală

 

 

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5