Fuego nu se regăseşte în "viaţa de vedetă": «Uneori mi-aş dori să trec aşa, neobservat»

fuego.jpg

Fuego
Fuego se ocupă de pictură, atunci când nu susţine concerte

Paul Surugiu, în vârstă de 41 de ani, cunoscut în rândul celor care îi ascultă muzica şi îi apreciază concertele sub numele de Fuego, a făcut o afirmaţie controversată în cadrul unui text scris pe pagina personală de Facebook. În ciuda faptului că se bucură de aprecierea a mii de persoane, el a declarat că nu se simte o evdetp şi că, din contră, etciheta de persoană publică nu îi este pe plac.

Mărturisirea sinceră a fost făcută de artist prin intermediul paginii personale de Facebook. Fuego s-a confesat prietenilor virtuali,spunându-le că statutul de vedetă nu este unul care să îl atragă. În plus, el a afirmat că uneori şi-ar dori să treacă pur şi simplu neobservat pe stradă, având posibilitatea de a se plimba precum un om obişnuit, fără a fi deranjat de terţe persoane. Artistul a subliniat faptul că nu rezonează cu termenul de "vedetă" şi că nu trăieşte o viaţă "mondenă", ci îţi face meseria aşa cum ştie mai bine, punând cât mai mult suflet şi fiind dedicat fiecărui moment. 

8-9-5-col-fuego.jpg

Fuego-spectacole-de-Crăciun
Fuego nu se consideră o vedetă

“Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva, încercând doar să-mi văd de treabă și să muncesc pentru tot ce mi-am propus să realizez in viață. Sincer, nici vedetă nu sunt! Nu prea rezonez cu termenul asta și nici o viața ca atare nu trăiesc! Merg la piață, la cumpărături, sunt un om normal și-mi găsesc fericirea tocmai în aceste lucruri simple. Uneori mi-aș dori nici să nu mă cunoască lumea, să trec așa, neobservat! Vedetismul nu ține neapărat de statut, ci de educație! Nimic nu ne dă dreptul de a fi altfel față de cei din jur, chiar dacă noi avem o profesie expusă! Și credeți-mă, cu toți brazii pe care-i împodobesc iarna, cu toată popularitatea din anii aceștia, aproape 25, eu sunt veșnicul puștan din Turda, cu accent ardelenesc, care face artă din pasiune și căruia îi place sa dăruiască fericire celor din jur!”, a precizat Fuego.

12_3-col-fuego.jpg

Fuego-picteaza-si-organizeaza-expozitii
Fuego a organizat nu mai puţin de 12 expoziţii de pcitură

Fuego activează în domeniul muzicii uşoare româneşti de mulţi ani, iar spectacolele sale de Crăciun, şi nu numai, sunt apreciate de public. Pe lângă faptul că încântă oamenii cu vocea sa şi cu melodiile de mult uitate, Fuego pictează atunci când are timp, căci aceasta este una dintre activităţile sale preferate. Cu toate acestea, pictatul nu este doar o simplă pasiune, căci artistul a organizat deja 12 expoziţii ale tablourilor sale. A vândut sute de tablouri, iar din banii câştigaţi a sprijinit financiar tineri talentaţi ai ţării. „Tablourile mele găsesc mereu o parte de suflet pe care să o aline, găsesc un fragment din inima mea pe care să-l dăruiască celor din jur”, mărturiseşte Fuego. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Paul Surugiu (41), alias Fuego, s-a obişnuit cu glumele legate de iarnă şi de brad, datorate celebrului lui refren “Împodobeşte, mamă, bradul”, însă iată că şi de Paşte este la fel de implicat.

  • fuego impodobeste mama bradul hit

    Consideră că este iubit pentru sinceritatea şi pentru omenia sa, dar şi pentru muzica simplă şi şlăgăroasă.

  • Paul Surugiu-Fuego (41 ani) nu se dezminte nici în acest an şi, conform tradiţiei, revine în forţă cu spectacolele de Crăciun. Iată însă că, de data aceasta, marele artist va cânta, în premieră, şi pe 25 decembrie, pe scena Teatrului Naţional. Preţurile biletelor sunt între 120 şi 200 de lei la Bucureşti, şi de 70 de lei în restul oraşelor.

  • Fuego (41 de ani) le-a pregătit o nouă surpriză fanilor săi, concertul ”Gramofonul cu amintiri”, în care el şi alte două mari soliste, Stela Enache şi Marina Florea, vor interpreta cele mai frumoase piese din repertoriul regretaţilor compozitori Florin Bogardo şi George Grigoriu. Fanii din Piteşti, unde va avea loc recitalul, s-au înghesuit să prindă un bilet.