Fuego, în goană după iepuraşi de ciocolată

8_2-col-fuego-1.jpg

Fuego a cumpărat cadouri de Paşte pentru cei dragi
Foto: BLITZ

Paul Surugiu (41), alias Fuego, s-a obişnuit cu glumele legate de iarnă şi de brad, datorate celebrului lui refren “Împodobeşte, mamă, bradul”, însă iată că şi de Paşte este la fel de implicat.

Solistul se pregăteşte intens pentru sfintele sărbători şi, ca oricare român, a dat şi el iama în magazine, pentru cumpărături.

 

Fotoreporterii Click! l-au surprins în Băneasa, împingând un cărucior de supermarket, în care avea câteva cadouri pentru cei dragi. În plase se puteau vedea mai mulţi iepuraşi de ciocolată şi pungi de cadouri cu motive Pascale. Când a terminat cu alergătura din magazin, Fuego şi-a pus cumpărăturile în portbagajul bolidului său, un Grand Cherooke, în valoare de 50.000 de euro, după care a plecat spre casă. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Paul Surugiu-Fuego (41 ani) se bucură din plin de tot ceea ce întâlneşte în turneul american, în care se află alături de Irina Loghin şi de Romeo şi Alina de la Alesis.

  • Paul Surugiu (41 de ani) şi-a ridicat o căsuţă cochetă în mijlocul naturii, aproape de pădure, la o distanţă mică de Bucureştiul agitat. Aici Fuego pictează şi pune la cale toate proiectele sale.