“Fructul oprit” din 5 decembrie. Alex și Adrian se înfruntă la final de sezon

petru-paun-alex-fructul-oprit-infruntare-adrian.jpg

fructul oprit petru paun
“Fructul oprit”, 5 decembrie. Alex merge să-l înfrunte pe Adrian
foto: Antena 1

Fanii serialului „Fructul oprit”, de la Antena 1, stau din nou cu sufletul la gură, pentru că se apropie finalul celui de-al doilea sezon. Personajele interpretate de Petru Păun (Alex) şi Bogdan Albulescu (Adrian) se înfruntă din nou şi este posibil să se lase cu vărsare de sânge.

„Fructul oprit” din 5 decembrie, mai exact episodul 15 din sezonul al doilea, a adus iar un conflict între personajele principale masculine din serial.  Înarmat, Alex l-a amenințat pe Adrian: “Ultima dată când a fost un pistol în camera asta, un om a murit”. Momentele sunt din ce în ce mai tensionate în serialul de la Antena1, iar acest lucru se întâmplă din cauza unei femei superbe, și anume Sonia, interpretată de Michaela Prosan. Ea este mărul discordiei dintre cele două personaje, Alex și Bogdan.

alex-si-sonia-petru-paun-si-michaela-prosan-fructul-oprit.jpg

Alex şi Sonia, personajele interpretate de Petru Paun si Michaela Prosan în "Fructul-oprit"
foto: Antena 1

Alex și Adrian se înfruntă la final de sezon

La aproape șase ani de la tragicul eveniment, când Tudor Caragea și-a pierdut viața în urma focurilor de armă, istoria este pe cale să se repete. În “Fructul oprit” din 5 decembrie, Alex a mers la Adrian, hotărât ca acesta să nu mai stea în calea fericirii lui și a femeii pe care o iubește. “Sonia, vrei să te căsătorești cu mine în fața lui Dumnezeu?”, a fost propunerea pe care Sonia (Michaela Prosan) a primit-o, însă nu din partea lui Alex (Petru Păun), ci din partea lui Adrian (Bogdan Albulescu), bărbatul cu care este căsătorită civil, dar de care ea plănuia să se despartă.

La începutul sezonului doi al serialului “Fructul oprit”, povestea s-a mutat peste 6 ani, când Sonia apare din nou în viaţa cuplului format din Alex şi Ana care înter timp au făcut și un copil. Fetița este, de altfel, singurul lucru care îi mai unește, căci de dragoste între ei nu mai poate fi vorba. Sonia şi-a recăpătat memoria, însă în tot acest timp ea a fost internată în spital, îngrijită de Adrian, care nu i-a spus cine e ea cu adevărat şi unde este familia ei.

La Antena 1 veți mai vedea două episdoade din acest sezon, urmând ca de anul viitor povestea să meargă mai departe.

loading...
Loading...

Citește și

  • Fanii serialului „Fructul oprit” (Antena 1), produs de Ruxandra Ion, şi care va reveni pe 29 august, de la ora 20.00, cu sezonul doi, pot sta liniştiţi, căci personajul Soniei Baicu-Popovici continuă să facă parte din distribuţie.

  • Platourile de filmare din Snagov ale serialului “Fructul oprit” au găzduit, luni, evenimentul de lansare a noului sezon al producţiei semnate de Ruxandra Ion, care va putea fi urmărită începând de astăzi, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Reporterii Click! au fost trataţi cu plăcintă caldă de către ­Adriana Trandafir, care în acest serial este soţia lui Marian Râlea.