Fratele Biancăi Drăguşanu, după ce a fost snopit în bătaie de mascaţi: "Aveam splina ruptă!"

frate_bianca.jpg

bianca dragusanu frate bogdan dragos
Bogdan Dragoş a fost confundat de mascaţi şi bătut crunt
foto: captură video

Scene absolut dramatice s-au petrecut la marginea Timişoarei, fratele Biancăi Drăguşanu fiind bătut de mmascaţi, din greşeală! La aproape două luni de la incident, Bogdan Dragoş a povestit tot ce s-a întâmplat şi cum a ajuns în spital din cauza unei confuzii. Nepoţelul vedetei, în vârstă de 4 ani, a fost traumatizat când şi-a văzut părintele plin de sânge şi răni.

Fratele Biancăi Drăguşanu a încasat o bătaie cruntă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale prelungite. Tânărul a fost operat după ce s-a ales cu mai multe traumatisme, splina şi coastele rupte. Invitat la Kanal d, Bogdan a povestit tot ce i s-a întâmplat în luna noiembrie 2017, la marginea Timişoarei, când a fost agresat de câţiva jandarmi. Dacă soţia lui nu l-ar fi dus la medic, bărbatul ar fi putut să moară.  

bianca_si_fratele.jpg

bianca dragusanu frate batut mascati
Bogdan Dragoş şi Bianca Drăguşanu au povestit scenele de coşmar
foto: captură video

"Eu m-am oprit, m-am dat jos din maşină, după cum se vede. 83 de lovituri cu piciorul şi pumnii au fost. Am stat la secţie două ore. Mi-am spus apoi că am fost confundat cu un urmărit general pe care îl caută de şase luni. Am înţeles că pe hoţ l-au oprit atunci seara şi l-au arestat, nu a avut parte de acelaşi tratament. (...) Au început durerile şi mi-au zis că pot să plec acasă. Am primit telefonul înapoi, am sunat-o pe soţie, era aproape de casă. Când am văzut că a început copilul să plângă m-am întors înapoi în secţie. (...) În primă fază eram foarte agitat, nu ştiam ce să fac. Când am ajuns la spital le-am spus adevărul: m-au oprit mascaţii şi m-au bătut. Au anunţat poliţia. Mi-am făcut analize. Am avut ruptură splenică. La ecografie s-a văzut că am splina ruptă şi că trebuie să mă opereze", a spus Bogdan, fratele Biancăi Drăguşanu.

Vedeta a fost şi ea şocată de tot ce s-a întâmplat. 

"Mă întreb dacă copilul lui era în maşină? Cu o zi înainte m-a dus pe mine la aeroport cu copilul în maşină. A doua zi mi-a zis: n-o să îţi vină să crezi ce am păţit. Nu ne-a venit să credem. Bogdan mi-a zis că l-au confundat. L-au băgat în operaţie. Era gata să moară. Îi ieşea o coastă ruptă prin piele, mi-a povestit soţia lui. Abia atunci el a acceptat să ajungă la spital", a spus Bianca Drăguşanu. 

Din imaginile cu bătaia încasată în noiembrie 2017 reiese că fratele vedtei şi încă o persoană au fost blocate în trafic la marginea Timișoarei. Bogdan a fost pus la pământ, loviți în repetate rânduri cu pumnii și bocanii și apoi au fost încătușați. Oamenii legii sunt acuzați de purtare abuzivă. Alături de aceștia, alți trei jandarmi și un polițișt sunt anchetați pentru complicitate la săvârșuirea infracțiunii.

Imaginile intrate în posesia procurorilor provin de la sistemul de supraveghere instalat într-o casă situată în apropierea locului în care a avut loc bătaia.

Deși le-au spus polițiștilor că fac o confuzie, tinerii au fost snopiți în bătaie și au ajuns la spital, unde au fost operați. Unul dintre ei a fost internat cu coaste rupte, celălalt cu splina spartă, organ care a trebuit extirpat.

loading...
Loading...

Citește și