FOTO Uite ce-şi doreşte Sophia de la anul 2015!

sophia_33-2.jpg

Sophia Victor casatorie cuplu iubiti
În 2015, Sophia se va căsători cu actualul ei iubit, Victor
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Vrea să se mărite şi să aibă o nuntă ca în poveşti! Nonconformista artistă Sophia este convinsă că anul viitor va fi unul cu noroc pentru ea, dar şi pentru iubitul ei, Victor.

Sophia a petrecut Sărbatorile de Iarnă alături de Victor, viitorul său soţ, în două locuri speciale din România: Maramureş şi Roznov, oraşul natal al artistei, situat pe lângă Piatra Neamţ.

sophia-victor-craciun-revelion.jpg

Sophia Victor casatorie cuplu iubiti
Sophia şi Victor şi-au propus să facă o nuntă ca în poveşti, în anul 2015
Foto: Arhivă personală

Acolo, solista şi-a vizitat părinţii şi prietenii, alături de care a petrecut Revelionul. Într-o locaţie specială, (un restaurant amenajat în incinta unei case boiereşti), cei doi amorezi au avut tot timpul din lume pentru a-şi face planuri de nuntă pentru anul 2015. La miezul nopţii, cei doi logodnici şi-au reînnoit jurămintele de iubire şi şi-au pus dorinţa ca, în luna august, să aibă una din cele mai frumoase nunţi din România. “Este obiectivul meu de suflet pentru Anul Nou. Imi doresc o nuntă despre care să am ce le povesti copiilor şi nepoţilor”, spune artista.

In prima zi din 2015, Sophia şi Victor au mers la o biserică din Roznov. “Pe drum am întâlnit un băiat ce ţinea în braţe un miel. E semn de noroc şi bogăţie, se spune din bătrâni”, a dezvăluit Sophia.

sophia-revelion.jpg

Sophia Victor casatorie cuplu iubiti
De Revelion, Sophia a purtat pantaloni negri cu paiete, o bluză cu inserţii de piele şi coc japonez
Foto: Arhivă personală

Sophia a lansat, în toamna anului trecut, o colecţie unicat de pulovere din lână organică, tricotate manual, ce conţin motive tradiţionale româneşti. Puloverele au forme cu totul inedite: sunt în formă de cerc, de pătrat, de diamant sau au maneci supradimensionate.

sophia-pulover-sophia33-7.jpg

Sophia Victor casatorie cuplu iubiti
Puloverele designerului au forme atipice: cerc, pătrat, frac, trenci, hanorac şi altele
Foto: Arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Pasiunea pentru modă şi stilul vestimentar noncomformist au propulsat-o în rândul persoanelor publice îmbrăcate atipic, care rup tiparele şi au curajul să abordeze un stil propriu, original.Aceasta este Sophia, sofisticată şi specială, artista îndrăgostită de iubire şi frumos.

  • După ce imaginea lui Alain Delon a fost utilizată pentru promovarea parfumului Eau Sauvage,  a lui Brigitte Bardot pentru genţile Lancel, Sophia Loren (76 de ani) a fost şi ea solicitată de agenţia DDB Paris.