FOTO: Te strici de râs cum au apărut Chef-ii de la “Hell’s Kitchen”!

copyright_gabriela_arsenie-antena1_300914_ed_12_0127.jpg

Hell’s Kitchen transformari jurati invitati
Chef-ii de la “Hell’s Kitchen” cântă la “Te cunosc de undeva!”
Foto: Antena 1

Au fost de nerecunoscut! Pentru Ziua României, dar și pentru recenta aniversare a Antenei 1, echipa “Te cunosc de undeva!” a pregătit o petrecere de zile mari. Surpriza serii au oferit-o cei trei Chefi de la “Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor”.

Au talente nebănuite în bucătărie, dar nu numai! Invitații speciali ai emisiunii din această săptămână au fost nimeni alţii decât Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Aceştia au făcut un show de zile mari, imitându-i pe Robbie Williams, Frank Sinatra și Dean Martin.

Totul s-a întâmplat într-o ediţie specială a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits s-au amuzat copios şi au aplaudat îndelung.

În plus, de această dată, cei opt artiști-concurenți au pregătit transformări dintre cele mai spectaculoase. Printre personajele imitate de ei îți veți descoperi pe J.Balvin, Belinda Carlisle, Constantin Enceanu, Rona Hartner şi chiar… Andreea Bălan.

Loading...

Citește și