FOTO Pe Răduleasca o ştiţi, dar pe bunica ei? Arată minunat!

Mihaela Rădulescu

mihaela radulescu arta servetele plansa despartire
Mihaela Rădulescu iese în evidenţă chiar și atunci când își propune să fie cuminte
FOTO: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Mihaela Rădulescu (45 de ani) este mândră nevoie-mare cu membrii familiei sale! Vedeta tv a vrut cu tot dinadinsul să le arate şi admiratorilor cum arată bunica ei, în vârstă de 90 de ani.

Mihaela Rădulescu a publicat, recent, pe o reţea de socializare, o fotografie de colecţie. În imaginea cu pricina apar Ayan, fiul prezentatoarei tv, în vârstă de 10 ani, Ioana Andrada (19 de ani), fiica fratelui vedetei, Florin, dar şi Pompilia, bunica Mihaelei.

“Trei zâmbete, trei generaţii – fiul meu, nepoata mea şi bunica mea. Îmi iubesc familia!”, a scris Mihaela Rădulescu.

raduleasca.jpg

ayan fiu nepoata bunica mihaela
Imaginea surprinde fiinţele dragi Mihaelei Rădulescu
Foto: Arhivă personală

Aceasta nu este prima dată când vedeta se laudă cu cei care fac parte din familia ei. La împlinirea a 18 ani de viaţă, Mihaela Rădulescu a dorit să îi spună “La mulţi ani!” Ioanei, pe Facebook.

nepoata.jpg

nepoata mihaela radulescu aniversare ani
Ioana a împlinit 18 ani în data de 18 iunie 2013
Foto: Arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Războiul dintre Elan Schwartzenberg şi Mihaela Rădulescu s-a terminat doar după ce milionarul i-a propus vedetei un târg de nerefuzat. Unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo şi o rentă viageră de 15.000 de euro lunar. Diva nu trebuie să justifice cum cheltuieşte banii, iar Elan are dreptul să-l vadă pe Ayan la orice oră din zi şi din noapte.

  • Mihaela şi fiul său, Ayan, vor lansa  un magazin „Picioru’ gras” tocmai la Monaco, acolo unde s-au mutat de trei luni. Vedeta nu are de gând să mai revină în România, decât în vacanţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1