FOTO Mihai Morar, naș de botez în online: „De ziua mea, am botezat pe ZOOM”

morar.png

Mihai Morar a botezat un copil pe ZOOM
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Mihai Morar a anunțat recent că una dintre gemenele sale a fost testată pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a explicat că toată lumea se simte bine, inclusiv cea mică, iar momentan, nimeni din casă nu mai prezintă simptome.

El a decis însă, deși este vaccinat cu toate cele trei doze anti-COVID, și conform legii are dreptul de a ieși din casă, să se autoizoleze, pentru orice eventualitate. O perioadă va prezenta și emisiunea sa la radio tot de acasă.

Mihai Morar a botezat în online

Prezentatorul TV suține că nu vrea să fie purtător al coronavirusului și să îmbolnăvească și pe altcineva, așa că nici nu a mai mers la botezul la care trebuia să fie naș, cel puțin nu fizic.

Însă pentru că și-a dorit să-și respecte angajamântul și să-l creștineze pe micuț, el și soția lui s-au îmbrăcat elegant și au devenit părinți spirituali în mediul online, prin intermediul aplicației ZOOM, unde se pot face videoconferințe. De asemenea, tot acum și-a sărbătorit și ziua de naștere.

„SIMPLU ȘI FAIN. NAȘI DE BOTEZ, ONLINE.  Am 40 azi, dar n-am mai făcut asta până acum… De ziua mea, am botezat pe ZOOM.

Se poate orice în izolare, m-am prins. Dimineață, am lansat cartea de acasă. Iar acum tocmai ce am fost nași de creștinare pentru Aris. Aris, să te ocrotească Sfânta Parascheva, cum l-a ocrotit pe Nașu din ziua în care s-a născut până azi, la 40”, a scris Mihai Morar pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5