FOTO Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a împlinit 15 ani și e o domnișoară superbă. Ce mesaj i-a transmis tatal ei

199499186_124949083045163_3169623265854291539_n.jpg

Fiicele lui Mutu din fosta căsnicie se înțeleg bine cu actuala lui soție, Sandra
Foto: Arhivă personală

În familia lui Adi Mutu a fost zi de sărbătoare, fiica cea mare a acestuia, Adriana, împlinind 15 ani. Fata fotbalistului îi calcă pe urme frumoasei sale mame, fiind deja foarte cochetă și fotogenică.

Adrian Mutu și-a sărbătorit fiica cea mare, pe Adriana, rezultată din fosta lui căsnicie cu Consuelo. Alături de aceasta, Mutu mai are o fetiță, pe Maya, ambele locuind împreună cu mama lor în Republica Dominicană. 

Fiica cea mare a lui Adi Mutu a împlinit 15 ani

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 15 ani a Adrianei, Adi Mutu a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu fiica lui, însoțită de un mesaj de felicitare. „La mulți ani, prințesă! Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc”, i-a scris acesta Adrianei, în engleză. Și actuala lui soție, Sandra, i-a urat fiicei ei vitrege toate cele bune, acestea înțelegându-se de minune. „La mulți ani, prințesă! Ai crescut și ești o tânără domnișoară superbă! Te iubesc”, i-a scris și Sandra, care merge și în vizită în Republica Dominicană, alături de Mutu, pentru a petrece timp cu fetițele.

Adriana este o tânără cochetă și, pentru poză, a avut parte și de un machiaj pe măsură. De asemenea, aceasta a pozat asemenea unui model, moștenind trăsăturile frumoase din partea ambilor părinți. Nici sora ei, Maya, nu e mai prejos, chiar dacă este ceva mai mică de vârstă. Maya, cealaltă fiică a lui Adrian Mutu și a fostei sale soții, Consuelo, a împlinit recent 13 ani, iar Mutu a publicat și atunci o imagine cu aceasta, în cinstea aniversării. „La mulți ani, dragostea mea!”, i-a scris fotbalistul.

maya.png

Maya, fiica de 13 ani a lui Adi Mutu
Foto: Arhivă personală

Adrian Mutu este tatăl a 4 copii

Adrian Mutu, se află la al treilea mariaj și este tatăl a patru copii. Mezinul său, Tiago, pe care îl are din actuala căsnicie cu Sandra Mutu s-a născut în 2017 și are 4 ani. Fiul cel mare, Mario, pe care Adrian îl are cu prima soție, s-a născut în 2002 și are 18 ani, iar fetele pe care fotbalistul le are din căsnicia cu Consuelo, s-au născut în 2006 (Adriana) și 2008 (Maya).

 

 

Loading...