FOTO EXCLUSIV Vor conacul Angelei Similea, dar îi sperie noroaiele

conac.jpg

conac
Vila are 16 camere şi o suprafaţă utilă de 1.000 mp
Citeste tot despre: 

Angela Similea nu a vândut vila din satul Mataraua, comuna Belciugatele, pe care cere 750.000 euro. Clienţii nu s-au înghesuit la conacul în care a locuit artista şi Victor Surdu, speriaţi se pare de starea drumurilor din zonă.

Angela Similea (68 ani) şi-a scos la vânzare vila din satul Mataraua, comuna Belciugatele, pentru a scăpa de bănci. Însă clienţii nu au dat năvală. Vila cu două etaje şi 16 camere a Angelei Similea are o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp cu o deschidere de 50 mp la lac.

Cu toate acestea, conform unor surse din interiorul agenţiei imobiliare care se ocupă de vânzare, numai 3 clienţi s-au arătat interesaţi de palatul în care a stat interpreta şi soţul ei, Victor Surdu, care s-a stins din viaţă în aprilie 2011, în urma unei boli necruţătoare.

Zoom
Angela Similea şi Victor Surdu, în urmă cu mai bine de 10 ani

Motivul? „Drumurile până la conac sunt foarte proaste, pline de noroaie. În plus, iarna, zăpada poate crea mari probleme, cu greu se mai poate ieşi din zonă”, spun surse bine informate.

Nici măcar preţul, 750 000 euro, mic în opinia specialiştilor în domeniu, pentru un astfel de palat şi atâta teren, cu vie, seră şi teren de sport nu a ajutat-o pe interpretă, care trăieşte cu frica în sân de teama băncilor.

Dacă ar reuşi să încheie tranzacţia, Angela Similea şi-ar putea achita datoriile la bancă, acumulate încă de pe vremea când trăia soţul ei, Victor Surdu. Necazurile pentru cei doi soţi au început după ce n-au mai putut să achite un credit deschis din 2007.

Zoom
Drumul până la casa artistei e un dezastru

 

loading...

Citește și