FOTO EXCLUSIV Uite ce cuibuşor de nebunii îşi înalţă Liviu Vârciu!

vila-varciu.jpg

vila Varciu
Don Juan-ului dâmboviţean i-a venit mintea la cap. Nu mai prăpădeşte banii pe jocuri de noroc, investindu-şi agoniseala într -un viloi din Băneasa
Foto: CAPS

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Risipitorul şi aventurierul Liviu Vârciu (33 de ani) s-a schimbat radical anul acesta. Nu şi-a mai cheltuit banii prin cazinouri unde, de-a lungul vieţii, a tocat zeci de mii de euro, iar casa visurilor lui va fi gata peste câteva luni. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe schele, în timp ce se fălea cu viloiul lui în faţa lui Augustin Viziru, un alt mare împătimit al jocurilor de noroc.

Liviu e tare mândru de noua lui casă, la care trag de zor mai mulţi muncitori, indiferent de vremea de afară. Nu este zi în care vedeta de la Kanal D să nu meargă în inspecţie, ca nu cumva constructorii să se lase pe tânjeală, iar inaugurarea să fie amânată.

varciu-viziru.jpg

Liviu Vârciu si  Augustin Viziru
Liviu Vârciu i-a arătat şi prietenului său, Augustin Viziru, cum merg lucrările pe şantier
Foto: CAPS

Zilele trecute, Vârciu l-a invitat pe şantier şi pe bunul său prieten, Augustin Viziru, ambii burlaci şi vechi clienţi ai cazinourilor.  Pe chipul lui Vârciu se citea de la o poştă satisfacţia că are şi el, în sfârşit, ceva al lui. O casă în care îşi va reîntregi familia. Contactat de reporterii Click!, acesta nu şi-a putut ascunde entuziasmul: ”Îmi construiesc o casă, aşa că strâng bănişori şi am hotărât să mai tai puţin şi din cheltuieli.

varciu.jpg

Liviu Vârciu pe schele
Liviu e tare mândru de noua lui casă, la care trag de zor mai mulţi muncitori
Foto: CAPS

Deocamdată, stau cu chirie într-o garsonieră, că asta tot fac de la 18 ani. În apartamentul din Dristor, unde am locuit cu Adelina Pestriţu, i-am adus pe părinţii mei”, ne-a  declarat el. După divorţul de Adelina, în urmă cu patru ani, interpretul hit-ului ”Ochii tăi” s-a aventurat în tot felul de relaţii cu femei din lumea mondenă, iar băncile îl presau să-şi plătească  ratele la apartament, devenite peste noapte, foarte mari. Ce mai, viaţa lui devenise un chin, fiind la un pas să rămână pe drumuri. Iată însă că, anul acesta, ca prin minune, artistul s-a redresat financiar. A prins un contract avantajos cu postul Kanal D, cântă pe la chefuri şi este gazdă la diverse evenimente, veniturile lui lunare ajungând la 5.000 de euro, poate chiar mai mult, în perioadele bune. Dar şi părinţii lui, care au lăsat Constanţa pentru Bucureşti, l-au impulsionat să se maturizeze şi să facă ceva în viaţă, căci femeile vin şi pleacă.

"Cu dragostea stau prost!"

varciu-si-adelina.jpg

Liviu şi  Adelina
Liviu şi Adelina

Liviu e decis ca în noua casă să nu-i mai treacă pragul orice femei, devenind brusc mai matur, mai selectiv: „Cu dragostea stau de la prost la foarte prost. Sunt într-o pauză sentimentală de ceva timp. Când o să întâlnesc o fată care să mă merite, cu siguranţă mă voi însura din nou. Cu Adelina am rămas prieten. Ne întâlnim, ne salutăm. Dacă e fericită, mă bucur pentru ea”. Liviu a fost căsătorit doar un an cu Adelina Pestriţu, din 2009 până în 2010.

Se mută cu fiica lui, Carmina, peste un an

varciu-si-carmina.jpg

Carmina (13 ani)
Carmina (13 ani) locuieşte împreună cu mama ei, în Arad

Odată cu mutarea în noua casă, Vârciu îşi propune să o lase mai moale cu distracţiile nocturne şi să se dedice fiicei sale, Carmina (13 ani), care în prezent locuieşte împreună cu mama ei, în Arad. E un gând frumos, în condiţiile în care, acum câţiva ani, solistul fusese acuzat de mama fetiţei, Amy Teiceanu, că îşi vizitează copilul foarte rar şi că nu o ajută cu bani.  “Carmina mă vizitează acum tot timpul. O să se mute cu mine, când va împlini 14 ani. Face pian, iar anul viitor va lansa o piesă cu Cleopatra Stratan”, a mai spus Liviu, pentru Click!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5